Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liberalii acuză PSD și ALDE că împing România în situația activării articolului 7 dn Tratatul UE prin noile modificări impuse prin ordonanță la legile Justiției. ​

„Adoptarea unei noi Ordonanțe de Urgență care modifică Legile Justiției, în total dezacord cu recomandările Comisiei Europene, ale Comisiei de la Veneția și ale GRECO, reprezintă un act de iresponsabilitate vecin cu nebunia și o sfidare fără margini din partea Guvernului Dragnea – Dăncilă. Din reglementările anunțate transpare fără vreo urmă de îndoială faptul că sunt făcute cu dedicație pentru a obține în sfârșit controlul politic urmărit de PSD-ALDE asupra Parchetului General și a Direcției Naționale Anticorupție”, se arată într-un comunicat al PNL.

Integral pe HotnewsComentarii

mUE - UE LULUTZA VA FI NUMITA POLITIC IN FUNCTIA DE PROCUROR AL UE !!! FARA VOTUL PARLAMENTULUI EUROPEAN , DOAR "TRECUTA" PRIN DOUA COMISII !!! RUSINE UNIUNE !

20 februarie 2019 16:29

a lu` pigus Mai dati-va rand baih...pulifricii lu` #rezist ! Pe rand baih....alupigus !

20 februarie 2019 16:26

Vasile Gheorghe I-i doare'n cur pe PSD+ALDE-isti de Articolu 7 din Tratatul UE....Daia nu mai pot ei....PNL-stilor si ceilaltzi din opozitzie....atentzie ca alegerile urmatoare vor fi furate mai ceva ca'n 1946 de catre comunisti....Daca dormitzi in front ve-tzi ajunge la Jilava,Aiud,Pitesti,Targushor...Golani politici ca Dragnea,Codrin Stefanescu,Iordache,Radulescu-Mitraliera,Serban Nicolae si altzi nu se vor urni de la banetul si resursele tzarii...

20 februarie 2019 16:10

CUCII PSD-ULUI PSD-ul, DRACnea in mod special, pune acesti minitrii ,,CUCI" tocmai ca sa poata sa-i manevreze el cum vrea! Le ia banii din ministere si-i da unde vrea muschiul lui, pune secretari de stat, sefi de department, sectii.. cu nemiluita din loazele slugoilor psd platiti cu ‘jde mii de euro pe luna...CUCII astia de ministri doar semneaza toate NIMICNICIILE lu DRACnea, NIMIC nu dispun ei! Ce drakul ne facem ca nu vedem, nu stim! CUCUL alalalt de la aparare, Les, face el ceva!, NU. DRACnea este CAPO TUTI CAPO! Doar avem si exemplul de CUC sef la PSD. PM veorica docila. Pai, gandeste asta cu mintea ei? Doammne fereste!

20 februarie 2019 14:25

v "D-le" Sora si toti #rezistacii, Ghiolbanistii si cine or mai fi, nimeni nu v-a fortat sa cistigati alegerile sa faceti guvernul, parlamentul si sa "acaparati" toate institutiile statului. Acuma cautati prin negarea oricaror masuri, conducerea actuala. Macar ar trebui sa se realizeze o coalitie, sa ni se spuna ce linie politica urmeaza, care este programul alternativ de guvernare

19 februarie 2019 23:45

Mihai Sora la 101 ani lupta pendru apararea statului de drept. Urmati-l romani! „Oameni buni, dacă nici astăzi, după Ordonanţa de Urgenţă prin care tudorel Toader subjuga Justitia puterii actuale plina de penali si hoti, nu vedeţi – adică NU VEDEŢI! – spre ce ne îndreptăm, dacă nici astăzi nu înţelegeţi – NU ÎNŢELEGEŢI! – ce înseamnă şi încotro ne duce subordonarea magistraţilor de către politicieni, înseamnă că suntem pierduţi, ca naţie, pentru alte câteva decenii. Noapte bună, România!”, a scris Mihai Şora pe Facebook.

19 februarie 2019 20:49

RO capturata de HOTI si penali Coalitia hotilor penali PSD&ALDE, au profitat de puterea lor politică, dobândită într-un moment de adormire a națiunii, și au confiscat majoritatea instituțiilor-cheie. Cum? Numind în componența acestora (majoritar) sau la conducerea lor oameni fără caracter, oportuniști și impostori, servitori de joasă speță, lachei nevertebrați, oameni de nimic. Oricum aveau Avocatul Poporului, CNA, Curtea de Conturi, TVR, CNCD . Au anihilat ANI de parcă nici n-ar mai exista. Au cucerit Curtea Constituțională, obținând majoritatea prin numiri scandaloase. Dintr-o apărătoare a Constituției, CCR a devenit un pumnal în mâna unor criminali.

19 februarie 2019 19:56

Mafiotii au acaparat tara Gruparea mafiota PSD&Alde au capturat Secția de judecători și Inspecția Judiciară.Au decapitat DNA, au provocat haos la Înalta Curte. Pentru paralizarea ultimelor două obiective – DNA și ICCJ – au folosit din plin, pe post de baros, instituția cucerită anterior: Curtea Constituțională. Deciziile revoltătoare ale acesteia au aruncat în aer statul român. Cu toate aceste cuceriri, și-au asigurat impunitate în fața legii. S-au protejat în fața justiției. Au trecut însă la nivelul următor: preluarea în forță a justiției. Nu mai voiau doar să se pună la adăpost de dosarele penale făcute de justiție, ci și-au propus să facă ei dosare penale prin intermediul justiției! De aceea au înființat Secția pentru investigarea infracțiunilor magistrațiilor. Nu întâmplător magistrații români și instituțiile europene s-au opus înființării acestei secții. Au anticipat că va fi bâta cu care Guvernul PSD-ALDE va zdrobi orice pericol, va lovi în orice orice formă de opoziție. Pentru procurorii și judecătorii români a fost confirmarea pericolului care îi pândește. Cum vor îndrăzni să ancheteze sau să condamne un gușter aflat la putere, se vor trezi tăvăliți imediat de Inspecția Judiciară, pedepsiți de CSM, hăituiți de Comisia specială.

19 februarie 2019 19:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.