Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Casa de Comerț Agroalimentar Unirea, înființată în ianuarie de Ministerul Agriculturii, va fi în măsură să scoată din piață intermediarii de produse agricole, care falsifică prețurile, a declarat Petre Daea.

Casa de Comerţ Agroalimentar Unirea îşi propune să crească consumul de produse fabricate în România şi să creeze o reţea naţională de magazine care să concureze cu hipermarketurile şi supermarketurile străine pe o piaţă estimată la 20 de miliarde de euro anual.

Integral pe România LiberăComentarii

pedelistul ...liberal Trebuie centre de colectare, sortare si ambalare ! Centre care sa poata sa contracteze - cu oricine poate vinde in cantitati mari !

20 februarie 2019 16:24

Hai sa fim seriosi! Isi imagineaza cineva ca la magazinele astea de stat, de le viseaza asta de-i zboara cormoranii prin casa, se vor vinde doar produse eco-bio? Vor fi tot afaceri de-ale politicienilor PZD-isti, care vor vinde tot chimicale (ca altfel nu fac fata concurentei). A mai vrut un "regretat" sa faca o retea de magazine ieftine cu banii din petrol si ce-a iesit?! Romanii, cat sunt de saraci, se uita in primul rand la pret.

20 februarie 2019 12:02

BRR, te fut in gura cu ma-ta cu tot! Comenteaza in Dumnezeii mamii tale la articol, nu la commenturi, laba trista! Si daca mai comentezi la comenturi, ma-ta-i curva si tat-tu labagiu!

20 februarie 2019 11:57

v D-le Daea, initial dupa revolutie toate magazinele erau de stat. Cei care ne-au condus (si o fac si acuma), au introdus supermarketurile straine. De ce au facut-o? Acuma va fi foarte greu, cu multe piedici (chiar din interior) sa se ajunga la magazine de stat. Dvs nu sinteti in stare sa reinfintati niste centre de colectare a produselor taranilor, care ulterior sa se comercializeze, prin ce vreti dvs.

19 februarie 2019 23:32

BRRR! Magazine de stat! Bou ești tu, mă rahat de javră maidaneză! Îi pupi în... ăia pentru că ne umplu cu fructe și legume îmbâcsite cu chimicale. La asta te gândești, bă, oaie cu călbează? Înseamnă că ești unul dintre rahații care calcă în picioare tot ce spre eliberarea de marile rețele de supermarketuri. La asta te-ai gândit, mă, s...lă cu ochi?

19 februarie 2019 21:56

Magazine de stat! Inca o dovada cat poate fi boul asta de comunist.

19 februarie 2019 20:05

Alt boui care viseaza verzi si uscate De parca reteaua aia de magazine se poate face din vorbe...

19 februarie 2019 20:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.