Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Dragnea a vorbit, marți, înainte de CEx al PSD despre eventualele propuneri de miniștri pentru Dezvoltare și Transporturi.

„Răzvan Cuc e membru la PSD Neamț de vreo două săptămâni. Înțeleg îngrijorarea PSD Giurgiu, dar PSD Neamț îl susține foarte tare. Felix Stroe nu poate să fie pentru că nu este parlamentar”, a anunțat Dragnea.

În ședinţa Comitetului Executiv al PSD, social democrații vor vorbi despre alte două nominalizări pentru funcţiile de miniştri ai Dezvoltării şi Transporturilor, după retragerea Liei Olguţa Vasilescu şi a lui Mircea Drăghici.


Comentarii

Sultanul DRACnea Dracnea are nevoie numai de prosti la toate ministerele! II pune acolo ca pe paiate pentru ca el conduce tot. Le ia banii cand vrea si-i distribuie unde vrea si prostii astia de gluma de ministru doar semneaza! La fel de prost ca CUC-ul asta este si Lesul ala de la aparare! DRACnea-i sultanul! Astia pupa inelul si platesc haraciul cerut de sultan.

19 februarie 2019 19:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.