Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a a precizat, la finalul ședinței de Guvern, că Executivul a aprobat ordonanța de urgență care modifică Legile Justiției. Toader a susținut că propunerile de modificare ar fi venit de la Consiliul Superior al Magistraturii.

Printre modificările aduse de Guvern, prin ordonanță de urgență, legilor Justiției:

Integral pe Digi24Comentarii

TARA VREA ACUM REFERENDUM IN CARE SA NU MAI FIM CONDUSI DE HOTI Presedintele Johannis sa opreasca tavalugul PENALILOR care nenorocesc Romania si pe Romani! HOTII astia vorbesc ca LEGILE pe care le fac si le aproba parlamentul penal la foc automat sunt pentru binele tarii si al Romanilor! NU. Sunt LEGI speciale facute de HOTI pentru alti HOTI de teapa lor ca sa nu poata fi niciodata anchetati si JUDECATI pentru toate furaciunile si, nici ce-au furat sa li se mai ia inapoi! Asta nu-i DEMOCRATIE cand niste penali, condamnati definitiv in loc sa stea la puscarie conduc Romania. TARA VREA ACUM REFERENDUM IN CARE HOTII SA STEA LA PUSCARIE NU IN FRUNTEA TARII SI, TOATE LEGILE DIN ULTIMII DOI ANI, TOATE FACUTE SPECIAL CA SA-I SCAPE PE HOTI DE LEGE SI DE PUSCARIE SA FIE ABROGATE DE STATUL DE DREPT. STATUL MAFIOT DE-ACUM SA FIE JUDECAT LA FEL CA CEAUSESCU LA CAT RAU A FACT SI-A NENOROCIT ROMANIA TOATA. CAP DE ACUZARE: GENOCID SI JAF NATIONAL.

19 februarie 2019 21:12

tudorel toader SLUGA psd-ului Tudorel a rezolvat-o cu puscariile. A eliberat 14 000 de detinuti care au ingrozit societatea si acum curge numai lapte si miere in puscarii. In puscariile noi construite de Toader care apartin ministerului justitie a crescut spatiul pentru cei condamnati, ce mai toate conditiile sunt mai bune. Nimic despre victimele celor care au fost agresati de armata lui Tudorica de parnaiasi. A rezolvat si problema vinovatilor pentru agresiunile jandarmilor din 10 august, a rezolvat-o si cu legile neconstutionale ale justitiei. A mai ramas de rezolvat doar eliminarea procuroarei DNA, Kövesi si a lui Lazar. In loc sa lupte pentru extradarea lui Ghita, Mazare, Bica si Udrea el are alte treburi mult mai importante. Spunea ca inspectia juridica nu este organ de opresiune al magistratilor. Ei acum chiar asta a aratat ca a chemat-o pe Kövesi exact in ziua cand trebuia sa fie la Bruxelles. (oare asta ce o fi ?? coincidenta).

19 februarie 2019 21:11

Sultanul DRACnea Urcarea puterii politice cu bocancii asupra justitiei ne face noua rau, in primul rand. Cu o justitie garantata Dragnea, Tariceanu si Voiculescu (vorbim de niste mafioti, capi de GIO, cu mainile bagate pana la cot in banul public, da?) ajungem rapid la un pseudo-democratie. Si in Turcia, si in Rusia, si in Mexic cica au justitie, au alegeri, au chiar si parlament. E doar o fatada, in fapt vorbim de niste regimuri sinistre in care orice opozitie reala e redusa treptat la tacere. Pe noi, orice indepartare de UE o sa ne usture: avem acolo 4 milioane de oameni cu drept de munca si resedinta (nu mai punem la socoteala milioanele care merg acolo pentru afaceri, studii sau turism), 70% din exporturile noastre merg spre UE, 80% din investitorii straini vin de acolo. Fara UE, am fi ceva a la Republica Moldova sau Belarus: coruptie pana peste limita, saracie, subdezvoltare, lipsa de perspective economice. Dar poate pentru Dragnea si compania ar fi mai bine fara UE. De fapt sigur ar fi mai bine: ar putea sa isi consume in liniste prada, fara sa fie deranjat de opozitie, presa sau justitie.

19 februarie 2019 21:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.