Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gigantul japonez a confirmat, marți, închiderea , în 2021, a singurei sale uzine din Regatul Unit, cea din Swindon, în sudul țării, ceea ce ar putea duce la pierderea a peste 3500 de locuri de muncă.

Închiderea uzinei din Swindon, vitală pentru acest oraș, este susceptibilă să antreneze suprimarea a 3500 de locuri de muncă, a avertizat Justin Tomlinson, deputat conservator al circumscripției din North Swindon, care a votat în favoarea ieșirii Regatului Unit din Uniunea Europeană, notează AFP.

Această veritabilă lovitură a sectorului manufacturier din țară intervine în pline tensiuni cu privire la modalitățile Brexit-ului, posibilitatea unei ieșiri a Marii Britanii din UE fără acord, în ciuda avertizărilor unui mare număr de lideri europeni contra acestui scenariu, fiind din ce în ce mai mare.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.