Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Al Jashi Isam, fost medic al Spitalului Județean Ilfov, care a reclamat faptul că i-a dispărut o parafă în 2016, a fost audiat, marți, la Secția 9 Poliție, în cazul voluntarei de la Spitalul Ilfov cu diplomă falsă, care pretindea că e rezidentă.

Al Jashi Isam a declarat că mai mulți medici care nu o agreau pe Raluca Bârsan, falsul medic de la Spitalul Ilfov cu diplomă falsă, au demisionat din cauză că s-au exercitat presiuni aspura lor.

„Suspiciunile sunt de mult, au fost foarte mulți colegi de-ai mei hărțuiți, denigrați, obligați să-și dea demisiile din cauza acesteia. Era protejata șefei secției, sunt relațiile foarte speciale, nu pot să declar ce relații. Calitatea profesională este zero. (…) Cuplul ăsta este un diavol, care a păcălit pe toată lumea. Aceau o relație specială și foarte specială. Doamna Alexandrescu Felicia, doamna Silvia Racu și doamna doctor Brașoveanu Geanina, au fost presiunile. Nu o agreau în secție. Eu din 2016 am fost permanent sub presiune. Am rezistat, mi-au desfăcut contractul de muncă, am dat în judecată, l-am câștigat, reintegrare și despăgubiri”, a declarat fostul medic, la ieșirea de la audieri.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.