Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Simona Halep Dubai | Simona Halep s-a despărţit de Van Cleemput şi pare decisă să meargă la următoarele turnee pe cont propriu. Chiar și așa, o nouă colaborare cu Andrei Pavel nu este exclusă.

"Cneazul" pare tentat de o revenire în echipa Simonei Halep, din care a mai făcut parte în 2018. Atunci, a decis să plece, fiind nemulțumit că se află mai mareu în umbra lui Darren Cahill. Acum, am putea asista la o răsturnare de situație, iar Pavel ar putea reveni lângă numărul 2 WTA.

După despărțirea de sportiva din Constanța, pentru Andrei Pavel a urmat o colaborare cu Marius Copil, care s-a încheiat însă în urmă cu puțin timp. În momentul în care a început colaborarea cu Andrei Pavel, în august 2018, Marius Copil se afla pe locul 91 în clasamentul ATP. În acest moment, Copil ocupă poziția a 56-a în ierarhia mondială și se află la cea mai bună clasare din carieră.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.