Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dan Şova a scăpat de pedeapsa cu executare iar dosarul său va fi reluat de la zero. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis ca dosarul să se rejudece pe data de 15 aprilie.

"Admite contestaţia în anulare formulată de contestatorul condamnat Şova Dan Coman împotriva deciziei penale nr. 108 din 20 iunie 2018, pronunţată de Completul de 5 Judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul nr. 3174/1/2017. Desfiinţează în parte decizia penală contestată, numai în ceea ce îl priveşte pe contestatorul condamnat Şova Dan Coman. Anulează toate formele de executare emise în baza sentinţei penale nr. 506 din 25 septembrie 2017 pronunţată de Înalte Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia Penală în dosarul nr. 526/1/2016, rămasă definitivă prin decizia penală sus - menţionată, numai în ceea ce îl priveşte pe contestatorul condamnat Şova Dan Coman. Fixează termen pentru rejudecarea cauzei la 15 aprilie 2019, Sala Secţiilor Unite, pentru când se va cita inculpatul Şova Dan Coman la adresele indicate în dosar. Menţine celelalte dispoziţii ale deciziei penale contestate", se arată în decizia Instanţei supreme.

Decizia este definitivă şi vine după ce fostul politician a depus o contestaţie în anulare în scandalul completurilor ilegale.

În iunie 2018, Dan Şova a fost condamnat de către Instanţa supremă definitiv la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul CET Govora pentru trafic de influenţă.


Comentarii

Imbuibatii PSD-isti si loazele lor inculte Astia de la PSD au innebunit cu totul! Ati mai fost voi la tara ma bazaconii penale! Un le faceti ma voi canalizare cand patruzeci la suta se sterg cu cocianul de porumb la kur. Asa i-ati tinut, captivi si saraci ca sa puteti voi sa-i manipulati, sa-i umiliti c-o punga de malai, 1l de ulei, un pui, un mic si-o bere ca sa va voteze pe voi CALAII lor! Voi care v-ati bagat loazele voaste in slujbe numai la ministere, ASF, Curte de conturi..etc acolo unde loazele voastre castiga cate 7-10.000 de euro pe luna ca nici aia din UE nu castiga nici pe jumatate cat agaricii vostrii agramati si ingalati! Copii romanilor de rand, copii destepti, capabili, educati, nu au loc de loazele vostre pe nicari, trebuie sa plece in pribegie in lumea larga din cauza voastra. Si voi, spuneti ca-i reprezentati pe cei mai amarati oamenii din tara asta, nenorocitilor! O sa va bata Dumnezeu pentru batjocura si jaful pe care l-ati facut in tara asta, Dumnezeu nu doarme si... o sa explodeze si mamaliga, o sa vedeti! Ceausescu nici el nu a crezut si...

19 februarie 2019 15:42

Poteca HOTILOR croita de SLUGA PSDracnea, tudorel toader Se-ncoloneaza HOTII si penalii care-au nenorocit tara si milioane de romani, asa cum le-a creat sluga PSD-ului si-a lui DRACnea, tudorel toader, poteca penalilor sa conteste completurile de 3, 4, sau cinci judecatori de parca HOTIILE si FURACIUNILE lor nu sunt tot alea! Stie toata Alexandria ca alea doua femei au lucrat tot timpul pentru CJ Alexandria si pentru Dracnea, si ce vrea tudorel sa faca! sa tot schimbe completurile pana il scoate curat pe bestia asta de om, DRACnea, care a furat de la gura copiilor! Toti astia care fac poteca acum si reclama si ei completurile ilegale nu-i stie lumea ca sunt HOTI dovediti si-au furat de vedem cu totii in ce palate si huzur traiesc!? Chiar sutem toti luati de prosti!? La puscarie cu toti borfasii astia, banii furati inapoi tarii si oamenilor pe care i-ati furat HOTILOR! Ka asa ati vrut si ca puteti voi sa faceti tot ce vreti si sa nu patiti nimic...PANARAME PENALE CE SUNTETI!

19 februarie 2019 15:40

COMUNISTU' @Gicu....sa speram ca completul de cinci judecatori urmator isi vor face datoria, ca vor fi numiti conform legii si ca vor ajunge la o hotarare corecta....pana atunci, putem suspecta ca , hotararea a fost hotarata in alta parte, decat in sala de judecata si pe probe contrafacute sau care nu reflecta realitatea.

19 februarie 2019 14:48

Gicu Cu siguranta, "completul din cinci judecatori" a fost facut din zugravi si nu judecatori, asa ca trebuie rejudecat. Poate ca urmatorii judecatori, nu vor mai fi cu diplome false si vor da o sentinta mai dura! Propun ca toti infractorii sa-si aleaga judecatorii....sa putem fura fara frica!

19 februarie 2019 11:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.