Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis marţi dimineaţa mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă densă, valabile în orele următoare, în 12 judeţe din Transilvania, Muntenia şi Dobrogea.

Potrivit meteorologilor, până la ora 11:00, în localităţi din Braşov, Covasna, Harghita şi Sibiu se va semnala ceaţă, fenomen care determină reducerea vizibilităţii, local, sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. În aceste zone vor fi şi depuneri de chiciură.

De asemenea, până la ora 9:00, se află sub atenţionare de ceaţă şi vizibilitate redusă în trafic mai multe localităţi din judeţele Giurgiu, Teleorman, Caraş-Severin, Constanţa, Tulcea, Alba (zona joasă), Cluj şi Mureş (zona joasă).

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.