Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministerul Justiţiei pregăteşte o OUG pentru legile justiţiei care prevede o serie de modificări, precum numirea procurorilor de rang înalt sau chiar atribuţiile şefului Secţiei de anchetă. Una dintre prevederi arată că şeful Secţiei de anchetă poate dispune asupra tuturor soluţiilor cu magistraţi.

Documentul prevede modificări privind concursul de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii, dar şi la Legea 304/2004 privind organizarea judiciară sau 317/2004 privind CSM. OUG pe Legile justiţiei, pregătită de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, conţine şi o modificare care priveşte numirea în funcţie a procurorilor de rang înalt.

Integral pe MediafaxComentarii

MOS ION ROATA Ati uita sa spuneti ca Toader a afirmat ca va propune Guvernului OUG pentru punrea in acord cu DECIZIILE CCR a Codurilor Penale! Asa este : Toader nu face nimic decat MANIPULAEZA!

19 februarie 2019 13:22

ALEXANDRU LAPUSNEANU Toader nu pregateste nimic! Toader manipulaza! Toader a afirmat anul trecut, inainte de termninarea vacantei parlamentare, ca va propune Guvernului o OUG care sa anuleze efectele teribile ale protocoalelor secrete! Toader a afirmat ca va initia OUG care sa impuna eliminarea nelegalitatilor savarsite in cauze in care completele de judecata au fost constituite nelegal la comanda politica! Toader a afirmat ca ....!!!!! Toader nu face si nu a facut nimic pentru stoparea si indepartarea nelegalitatilor si abuzurilor savarsite in justieie! Toader face vocalize pentru a manipula, a tergiversa si a face jocul gruparii de tip mafiot si criminal care a pus stapanire pe justitia romaneasca! Toader este CALUL TROIAN al guvernarii! OUG nu se comenteaza, nu se trambiteaza! OUG SE DA! In rest : RUSINE, RUSINE, RUSINE SA VA FIE!

19 februarie 2019 13:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.