Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sătul să râdă lumea de el pentru că a declarat război cormoranilor în mijlocul Parlamentului European, Ministrul Agriculturii aduce argumente. Un raport care arată că păsările mănâncă mai mulţi peşti decât românii.

Petre Daea, ministrul Agriculturii: „Eu m-am dus la Bruxelles pentru probleme României. Eu ştiu ce vorbesc şi niciodată nu scot un cuvânt din gură fără ca el să fie legat de o realitate ca atare.

Toata lumea a început să interpreteze în fel şi chip.. Îmi pare rău că acest grad de necunoaştere a ocupat agenda zilnică la mulţi. Unii dintre ei paralel total cu interesul ţării, paralel total cu gradul de exprimare. O să vă dau un raport. E raportul referitor la elaborarea unui plan european a efectivelor de cormorani.

Integral pe Digi24Comentarii

Kuminecăturile Gemene Numerele nu minte. Unu cu unu face 66 în spatele altarului, fomiștii paraleli cu exprimarea degeaba cere de-ale găurii printre noi. Să îi prindem și să-i mâncăm fripți, doar nu s-a așeza Fomistul Șef pe Masa Tăcerii să zică: Eu ecce Alfa și Omega. Luați și înbucați, acesta ecce trupul meu!

19 februarie 2019 1:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.