Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PLUS Dacian Cioloş a declarat, întrebat cum vede eticheta de „securişti” lipită lui şi membrilor partidului, că este o poveste a unor oameni „care nu mai au ce să inventeze”, precizând că îi va da în judecată pe cei care mai folosesc astfel de etichete.

„E o poveste din partea unor oameni care nu mai ştiu ce să inventeze pentru că probabil le e teamă de ceea ce putem noi oferi României. Pentru că altfel nu înţeleg de ce nu îşi văd de treaba lor. O să îi dăm şi în judecată. O să îi dăm şi în judecată, da sigur. Doar că românii aşteaptă de la noi să le spunem ce vrem face pentru România şi nu să ne pierdem vremea cu nişte neisprăviţi cărora le e teamă că îşi pierd scaunul de sub fund şi atunci inventează tot felul de poveşti, ceea ce fac de ani de zile. Astfel de declaraţii pe care noi le cerem membrilor noştri, nu ar trebui să fie cazul să face chestiunii din acestea. Cu siguranţă în momentul în care ajungem la guvernare o să venim cu reglementări specifice, inclusiv delimitarea mult mai clară a rolului şi a atribuţiilor serviciilor de informaţii. Vom veni cu modificări care nu vizează doar modernizarea SRI, ci şi a altor instituţii ale statului. (...) Noi avem nevoie de o modernizare a Constituţiei. În interiorul puterii executive şi a preşedintelui este nevoie de nişte modificări pentru a clarifica raporturile între guvern şi preşedinte”, a declarat Dacian Cioloş, luni seara, la TVR 1.

Integral pe MediafaxComentarii

NOI Luate-ar drak', bai, Ciolos, fata de vierme, cu "modernizarea" ta, si a celor de teapa ta josnica! Adica, desfiintarea Statului de Drept si anihilarea opozitiei populare, nimic bun pt romani, bai, lozincarule expirat !

19 februarie 2019 7:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.