Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Noua linie de metrou către Drumul Taberei ar putea să aducă cu ea aproape 1.000 de angajări la Metrorex, pentru că este nevoie de personal. O spune chiar directorul regiei, care a crede că noul tronson va fi dat în folosință către sfârșitul anului. Lucrările sunt aproape finalizate dar într-un singur loc bat pasul pe loc: la stația ”Romancierilor” unde a fost contestată licitația pentru automatizări. Însă, directorul Metrorex rămâne optimist.
Magistrala 5 este prevăzută a decongestiona cartierul Drumul Taberei, pentru că pe acest nou tronson ar putea circula 300.000 de călători zilnic. Trebuia finalizat în 2016, dar nu este gata nici până acum Reprezentanţii Metrorex susţin că tronsonul Drumul Taberei – Eroilor va fi gata până la sfârşitul acestui an. Directorul general al companiei de transport a vizitat luni șantierul şi a spus că va fi nevoie să facă aproape 1.000 de angajări, relatează Digi24.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.