Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Elise Mertens a urcat de pe locul 21 până pe locul 16 ca urmare a victoriei obţinute asupra Simonei Halep (2 WTA) în finala de la Qatar Total Open.

Elise Mertens a bătut-o, în premieră, pe Simona Halep, după două partide în care românca o învinsese, clar, în minimum de seturi. Inclusiv acum, la Doha, Mertens părea că va ceda în faţa Simonei, după ce aceasta a luat primul set şi a condus cu 2-0 în setul secund. Apoi însă, belgianca de 23 de ani a solicitat un time-out medical, pe motiv că s-ar fi accidentat. La reluarea meciului, a început revenirea lui Mertens, care, ulterior, s-a şi impus în decisiv. La câteva ore după triumful de la Doha, pagina de Facebook a lui Mertens a fost asaltată de fanii lui Halep, aceştia acuzând-o pe Elise, printre jigniri şi înjurături, că ar fi trişat, atunci când a cerut acel time-out medical. La două zile după această situaţie, ziare.com a oferit replica lui Mertens.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.