Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

”Să spunem un Da hotărât, oriunde și oricând pentru familiile noastre, așa cum le-a lăsat Dumnezeu. Vă mulțumesc!” Se pare că aceste câteva cuvinte, rostite de adolescenta cântăreață Laura Bretan au contat mai mult decât orice alt element care ar putea ține de muzică, tehnică melodică, voce sau vibrație transmisă publicului.

În plină agitație pentru organizarea finalei selecției piesei care urma să reprezinte România la concursul Eurovision din această primăvară, finală care s-a ținut duminică, pe siteul ru-clip.net.ro, a fost postat un scurt videoclip din campania din toamna anului trecut pentru Refrendumul pentru definirea Familiei în Constituție. În clip este actuala vedetă transmițând mesajul de la debutul acestui text. Clipul a fost postat pe 10 februarie, de un oarecare Eric Kruger, un militant pentru drepturilor minorităților sexuale.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Ecce Kurrupt Adevărul ecce că o fată normală nu are cum să câștige trofeul de căcat al eurovizionarilor... Dacă ar lua-o exclusiv la caca și versurile ei ar avea un mesaj înkurajator pentru toți fanaticii să o ia și ei pe calea cea strâmtă, poate ar fi avut o șansă să ia mențiunea a 17-a. Trofeul evident ecce pentru un specimen pur cu diplomă de Homo Superior cum laude precum avortonul francez care de mic copil știa că într-o zi va deveni regele Împărăției Kurcubeului.

18 februarie 2019 17:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.