Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cetățenii germani care au luptat alături de gruparea jihadistă Stat Islamic în Siria au dreptul fundamental de a reveni în Germania, a declarat luni un purtător de cuvânt al ministerului de Interne, citat de Reuters.

Acesta a precizat, într-o conferință de presă, că Germania se consultă cu Statele Unite, Marea Britanie și Franța în privința subiectului cetățenilor europeni care au luptat în Siria.

"Toți cetățenii germani, inclusiv cei suspectați că au fost implicați în Statul Islamic, au dreptul fundamental" de a fi în Germania, a precizat acesta.

Integral pe HotnewsComentarii

Peter Au dreptul fundamental de fi judecati de TPI pentru crime impotriva umanitatii...... Boraturi de germani... Va credeti fruntea lumii ca sun Hitler, nu? Rasa ariana inca nu v-a iesit din cap???? Cine le-a dat voie sa ucida? Tot Ministerul de Interne al noului Reich???? In alte Tari europene au fost condamnati, tot in baza dreptului fundamental....!

18 februarie 2019 15:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.