Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PSD, Liviu Dragnea Apelul lui Liviu Dragnea la condamnarea la 3 ani şi 6 luni de închisoare, dictată în primă instanţă de Curtea Supremă, poate începe efectiv după mai bine de 5 luni de tergiversări. Dragnea nu s-a prezentat luni la Curtea Suprema. Procurorul DNA a cerut audierea lui Liviu Dragnea, iar următorul termen va avea loc pe 18 martie.

La termenul de astăzi inculpaţii din dosar au fost întrebaţi dacă vor să dea noi declaraţii în acest dosar. Majoritatea acestora au rpecizat că îşi mentin declaraţiile date în prima instanţă. Apărătorul lui Dragnea a precizat însă că liderul PSD doreşte să dea noi declaraţii, însă a cerut ca acest lucru să se întâmple spre finalul procesului, după administrarea probelor din acest caz. Liderul PSD, a cerut, prin apărătorul său, reaudierea a mai mulţi martori, ce au dat declaraţii în faza de fond a procesului. Şi avocatul Olguţei Şefu a precizat că aceasta doreşte să dea noi declaraţii în faţa judecătorilor.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.