Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, va fi şeful de campanie al formaţiunii pentru alegerile europarlamentare din mai, potrivit unui vot dat în Biroul Executiv al formaţiunii.

Biroul Executiv al PNL a votat în unanimitate desemnarea deputatului Robert Sighiartău în funcţia de şef de campanie pentru alegerile parlamentare. Sighiartău este deputat la primul mandat, iar din iunie 2017 este secretar general al PNL.

Integral pe AdevărulComentarii

EU Asemenea tineri trebuie sa intre in politica. Mai Blaga, da-te la o parte ! Lasa tinerii ca Sighiartau. Tu faci parte din generatia trecuta FSN=PSD+ PDL. Locul tau este acasa nu la parlamentul european. Daca vei fi pe lista, PNL va avea multe voturi pierdute

18 februarie 2019 18:13

REFERENDUM: FARA PENALI SI HOTI Infractorii disperati sunt, cum stim, cei mai periculosi. Infractorii disperati care conduc Romania au adus-o in cel mai periculos punct de la integrarea ei europeana incoace: cetatenii Romaniei sunt tratati represiv de catre puterile statului. S-a vazut in 10 august. S-a vazut si aseara, cand impotriva Laurei Codruta Kovesi au fost indreptate fortele represive ale Sectiei speciale de anchetare a magistratilor - pe care Comisia de la Venetia ne-a cerut sa o desfiintam. Nu vom accepta ca Romania sa devina un stat represiv. Strada va tine, ca si pana acum, Romania in Europa.

18 februarie 2019 12:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.