Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a declarat duminică seară, la Antena 3, că este normal să existe opinii diferite în Coaliția de guvernare, deoarece sunt partide cu orientări diferite, că îl respectă pe Călin Popescu-Tăriceanu și va ține cont de opinia acestuia.

„Eu nu am spus în declarația mea decât faptul că deciziile mari se discută în Coaliție. Eu nu am știut nici dacă s-a discutat, nici daca nu s-a discutat, nu am făcut decât acestă precizare, nelăsând să se înțeleagă faptul că dânsul a luat o decizie sau a spus acest lucru fără să discute cu ceilalți din coaliție. Am să țin cont de sfatul domnului președinte Tăriceanu, dar pe zona de energie sau în administrație trebuie să se țină cont și de experiența pe care o am în administrație. Important este cu ce ies cele două părți, PSD-ALDE. Este bine să fie puncte de vedere diferite. (...) Apropo de aceste eventual puncte de vedere diferite, dar enormal să fie aceste puncte de vedere diferite.(...) Discuții înainte și după (adoptarea OUG n.r. 114/2018 - n.red.), pot să aibă loc. (...) Suntem un partid de stânga cu unul de dreapta. E normal să fie opinii diferite”, a afirmat Teodorovici într-o emisiune la Antena 3, conform Mediafax.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.