Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comisarul European, Corina Crețu, a participat, în Grecia, la un eveniment în care a vorbit despre viitorul Europei şi a transmis cetăţenilor greci un mesaj de susţinere. Ea a luat parte, duminică, la Reprezentanța Comisiei Europene din Grecia, la un dialog cu cetățenii despre viitorul Europei.

„Am avut un dialog interesant cu cetățenii din Olympia (Grecia) și apreciez interesul arătat de aceștia pentru viitorul Europei și îi asigur că atât eu, cât și Comisia Europeană, vom continua să sprijinim cu tot ce putem Grecia pentru a se dezvolta economic și pentru a putea oferi o viață mai bună tuturor locuitorilor săi.”, a transmis Corina Creţu, pe pagina sa de Facebook.

Integral pe Digi24Comentarii

Eee, tu te-ai născut chiar și cu bideu în casă. Altfel nu se rătăcea Colin Powell cu tine prin boscheți după ce l-ai revigorat și pe nenea Ilici!

18 februarie 2019 0:16

Eee, tu te-ai născut chiar și cu bideu în casă. Altfel nu se rătăcea Colin Powell cu tine prin boscheți după ce l-ai revigorat și pe nenea Ilici!

17 februarie 2019 23:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.