Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secretarul de stat în Ministerul francez de Interne, Laurent Nunez, a declarat duminică postului de televiziune BFMTV că, în prezent, Inspectoratul General al Poliţiei Naţionale (IGPN) desfăşoară "140 de anchete judiciare asupra suspiciunilor de violenţe comise de poliţie", în cursul diferitelor manifestaţii ale "vestelor galbene".

Liga pentru drepturile omului primise la sfârşitul lunii ianuarie circa 90 de semnalări denunţând violenţe din partea forţelor de ordine. Printre acestea, 50 informau despre răniri, uneori grave: pierderea unui ochi, fractură a maxilarului, răniri la picioare şi la gambe... Sâmbăta trecută,un manifestant prezent la marşul parizian al "vestelor galbene" a avut mâna smulsă în dreptul sediului Adunării Naţionale (parlamentul), posibil de o grenadă de dispersare a manifestanţilor.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.