Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Federaţia Sanitas a transmis că veniturile asistenţilor medicali sunt în pericol şi solicită Guvernului să excludă din plafonul de 30% sporul de continuitate, respectiv cel care se referă la activitatea din zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale.

”Eliminarea sporului de continuitate (sporul pentru lucru în zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale) rămâne singura soluţie viabilă pentru conservarea veniturilor salariaţilor din sănătate şi asistenţa socială, mai ales pentru asistenţii medicali. Eliminarea indemnizaţiei de hrană din plafonul de 30% fără alte modificări legislative nu poate constitui o garanţie a păstrării veniturilor asistenţilor medicali, cel puţin la nivelul lunii decembrie 2018”, au scris, duminică, pe pagina oficială de Facebook, reprezentanţii Sanitas România.

Integral pe Digi24Comentarii

Marius Cica ne-au dat 25 la sută din diferența care trebuie acordata până în 2022. Dar ministranți nu spune cum ne-au impozitat indemnizația de hrana cu 45 la sută, cum sau plafonat sporurile la baza din 2018 de am ajuns sa iau 29 de lei în plus față de cum luăm până în mărire. Așa că lăsat-o baltă și nu mai mancati rahat pe la tv. Votam PSD că ne-a făcut oameni pe toți.

18 februarie 2019 7:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.