Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PNL cere membrilor Comisiei de buget-finanţe din Senat să trimită în plen un raport negativ în cazul legii de adoptare a OUG 114/2018, pentru a opri "dezastrul economic", a declarat purtătorul de cuvânt al partidului, Ionel Dancă.

"Săptămâna viitoare, marţi, la ora 11,00, este o oră esenţială pentru economia României. Comisia de buget-finanţe din Senat trebuie să dea raportul final la Ordonanţa 114, o ordonanţă criminală pentru economie a Guvernului PSD - ALDE. Comisia de buget-finanţe din Senatul României, fiind o comisie de raport, este esenţial ca acest raport să fie negativ pentru a opri dezastrul economic provocat de Ordonanţa 114 a Guvernului Dragnea - Dăncilă. (...) Îi somăm public pe membrii Comisiei de buget-finanţe din Senatul României să trimită în plen un raport negativ pentru Legea de adoptare a Ordonanţei 114/2018", a scris duminică Ionel Dancă, pe Facebook.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Intrebarea zilei Baih Danca, baih gura sparta, ce-ar fi sa-i pupi in cur- inainte de "somatie",pe membrii aceleiasi Comitzii ? Haaaa...???

18 februarie 2019 16:12

Spalati pe creier de latrine penale Pe aceste televiziuni manipulatoare n-ai sa auzi ca DNA nu ancheteaza oamenii de rand, ancheteaza demnitarii de stat, parlamentari, ministri, primari.. .ancheteaza oameni care au bagat mana pana la cot in bugetul statului, ne-au furat si ne fura pe noi toti. Kovesii la de-alde dastia le-a taiat unghiile hraparete si ia bagat in puscarie! Cu totii ii stim ca sunt bugetarii de-o viata si putrezi de bogati, casoaie, viloaie, avioane, vapoare, gipane..muiati in aur si nesteemnate desi ei sunt totusi bugetari..adica slujbasi platiti de stat si atunci..da unde atata bogatie pa saracii bogati bugetari!! P’astia DNA si Kovesii ia luat la intrebari? Ce cautam tocmai noi amarastenii, furati si batjocoriti de toti coruptii astia si loazele lor sa fim de partea HOTILOR? Ca asa ne spune noua aia de la latrina 3, badea, ursu, civica, ciutacu, oana stancu, razvan popescu si alte slugi ale lu voiculescu? Pai la astia le da voiculescu 15-20 de mii de euro pe luna sa prosteasca poporul cu televizorul sa ramana HOTII in libertate si cu banii furati in conturi. Noi, aia furati si batjocoriti, ce castigam!? Cum am ajuns tocmai noi sa aparam CALAII care ne-au omorat, ne-au jefuit si ne-au alungat copii din tara!? Kovesii daca a luat bani de la Ghita, nu i-a bagat ea mana in buzunar, stia Ghita pentru ce i-a dat si ce-a facut Kovesii cu ei. A adus un HOT, ioan popa sef FNI care a nenorocit milioane de romani fugind cu banii oamenilor in Indonezia. Si pentru acest lucru este de felicitate LCK ca nu a cheltuit banii tarii si pe ai unui alt mare HOT. Brava ei!

18 februarie 2019 15:54

Asaltul penalilor Bai PSD-eii nenorociti! DRACnea, docila veorica,taiati odata PENSIILE alea SPECIALE care mananca tot BUGETUL! OMOARA TARA, NE INGROPATI DE VII .. Adica n-ati gasit voi bani pentru aloocatiile copiilor din bugetul de stat, bani luati romanilor din sute de impozite si taxe locale, bani adunati de la toti amarastenii din care va hraniti voi clientela politica ca porcii! Spuneti ca pentru alocatiile copiilor nu aveti de unde si mariti deficitul bugetar! Adica pe datorie publica nemernicilor! Si-o spuneti asa in obrazul romanilor: De la budget noi platim grosteii PSD & ALDE cu pensii speciale iar pentru alocatiile copiilor crestem datoria publica! C’asa vrem noi si..pentru ca putem! D’aia ne-au ales romanii sa facem noi ce vrem! Mai votati PSD, macar sa stim ka ne-a luat drakul pe toti!

18 februarie 2019 15:51

Păi dacă cere Dancă, baremi să ceară direct demisia guvernului, dizolvarea PSD-ului ... și sinuciderea prin epuixare sexuală a lui Dracne. Poate vom fi scutiți astfel să mai auzim urlete prin Piața Victoriei și să ne mai întristăm alături de domnul președinte că se apropie finalul Simfoniei a IX făra să mai auzim și „Oda bucuriei” Domniei Sale de a avea în pâine mult doritul „Gubiern al meu”! Ăla de un an cu Cioloșică nu se pune, că rumâno-francezul nost se dovedește pe zi ce trece un ipocrit și un trădător al binefăcătorului seu!

18 februarie 2019 0:50

CÂR-MÂR I-auzi la ăsta! Ești cumva vreun trimis divin în Parlament? Hai, mă, Dancă, trezește-te!

17 februarie 2019 18:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.