Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Noi nu avem pe masa de lucru a Consiliului Uniunii Europene nominalizarea pentru procurorul european. Acest lucru, după cum ştiţi, se discută în Parlament, în Comisia LIBE, deci nu are nicio legătură şi atâta timp cât nu se află pe masa preşedinţiei rotative eu nu vreau să fac niciun comentariu legat de acest aspect. Dar, în acelaşi timp, vreau să fac o singură precizare, că în faţa legii trebuie ca toţi să fim egali şi toţi trebuie să răspundem în faţa legii în mod asemănător”, a declarat Dăncilă, citată de News.ro


Comentarii

Secţia „procurorilor lui Tudorel”, din Parchetul General, a demonstrat că a fost înfiinţată pentru uzul mafiei politice penale, de vreme ce i-a făcut dosar fostei şefe a DNA (Kovesi) pe baza pălăvrăgelilor unuia (Ghiţă) pe care chiar DNA l-a inculpat şi care a decis să fugă de justiţia română, în loc să-şi apere cauza în instanţă. Înfiinţată de guvernarea penală PSD-ALDE şi puternic contestată în Europa şi America, „secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie” nu are însă toată puterea pe care şi-ar dori-o clanurile penale şi procurorii lor. Ciocazanu.

18 februarie 2019 9:36

Veorica Păduchi-Lați Dăncilă Aveți un fix cu autostrăzile, baga-mi-aș păduchii-n curul vostru!

18 februarie 2019 8:52

Kuminecaturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al PSD Dragnea are pula mare. El fute-n cur Europa!

17 februarie 2019 19:24

SUNTEȚI RIDICOLI! Bravo, Doamna Prim-Ministru! Zice-ți-le, fir-ar mama lor ale dracului de jigodii fătate pe miriștea lu iohannis!

17 februarie 2019 19:05

17 februarie 2019 13:32 and 17 februarie 2019 13:36 Mai gunoiule, locul tau este in privata (haznaua) din curtea scolii. Carte nu stii, dar imbecil esti cat cuprinde prostia nemasurata a toapei ce momentan este prim ministru.Jeg ordinar daca o consideri si pe asta buna de ceva. Nici de pula nu-i buna. Macar Urdea hoata era buna de aia. Gunoi pesedist.

17 februarie 2019 18:50

silence Femeia asta e atat de proasta ca nici nu stie Agenda presedentiei Consiliului Uniunii Europene. Vai de capul nostru.

17 februarie 2019 18:45

Veorica Păduchi-Lați Dăncilă Baga-mi-aș flocii-n gira voastra.

17 februarie 2019 18:26

Gicu Poate ca Dragnea nu are nici o marioneta pentru acest post. Oare s-au terminat prostii si lingaii din PSD, ca n-au nominalizat pe cineva?

17 februarie 2019 13:55

Grigore Vreau să văd arborat steagul negru de doliu deasupra ușilor din Kiseleff ,Sediul PSD-ist și la intrarea în Antena 3, Romania TV, TVR-1 Romania 9 după 26 Februarie 2019 cănd Parlamentul European v-a vota pe Kovesi ca Procuror Șef European....și pe toții Ciuvicii,Cristoii,Nistoreștii,Gîdeaiștii,Chiriacii, Pielanii și alții spălotori de creere și propagandiști PSD-iști plătiți (din subvenția mărită a PSD-ului la bugetul 2019) purtînd doliu la reverul hainei....

17 februarie 2019 13:40

Dar, totuși, nominalizarea se face la propunerea unei țări și nu pencă i se scoală lui Fritz! Prin urmare, nu vă puteți fofila de la răspundere prin prisma președinției Consiliului Uniunii Europene atâta timp cât sunteți și șefa executivului românesc. Cel care este îndreptățit să facă propunerea este ministrul român al justiției, care este în subordinea dumneavoastră. Ar însemna să fim idioți și lași ca să admitem ca granzii Europei să-și aranjeze și de această dată interesele cu mânuța României, exact cea care ar urma să suporte în cel mai ănalt grad pornirile îmbibate de ură ale Codruței Koveși, un specimen uman rudimentar din punct de vedere moral și spiritual, iar pe plan profesional, dezastruos!

17 februarie 2019 13:36

Dar, totuși, doamnă Dăncilă, o astfel de nominalizare se face la propunerea unei țări și nu pencă i Prin urmare, nu vă puteți fofila de la răspundere prin prisma președinției Consiliului Uniunii Europene atâta timp cât sunteți și șefa executivului românesc. Cel care este îndreptățit să facă propunerea este ministrul român al justiției, care este în subordinea dumneavoastră. Ar însemna să fim idioți și lași ca să admitem ca granzii Europei să-și aranjeze și de această dată interesele cu mânuța României, exact cea care ar urma să suporte în cel mai ănalt grad pornirile îmbibate de ură ale Codruței Koveși, un specimen uman rudimentar din punct de vedere moral și spiritual, iar pe plan profesional, dezastruos!

17 februarie 2019 13:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.