Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Da, avem o şansă uriaşă în acest moment: să o apărăm pe Laura Codruţa Kovesi, simbolul luptei împotriva corupţiei, a luptei pentru democraţie şi libertate! Este şansa noastră ca popor care doreşte să rămână în Europa, să asume adevăratele valori şi principii democratice şi ale statului de drept.

Nimic nu putea face mai rău mafiei PSD decât această ieşire total tembelă împotriva lui Kovesi care a devenit un simbol al luptei pentru dreptate nu doar în România, ci, mai ales, în Europa. Câtă minte să ai să declari ca un disperat că Laura Codruţa Kovesi dezonorează ţara şi să o ameninţi public că va avea viaţă grea dacă nu îşi retrage candidatura de la Şefia Parchetului European?! Şantaj pe faţă în stil stalinisto-mafiot: stai în banca ta şi poate te lăsăm în pace. Nu eşti cuminte, te călcăm pe gât, şi chiar te şi arestăm!

Integral pe AdevărulComentarii

Frati PSD-ragnisti Comentati mai bine pe Ev.Z acolo unde articolele lui Mirel, Cristoiu , Dan Andronic si a unei doamne nebagate in seama, sunt adulate cu avant proletar si cei impotriva nu sunt lasati sa posteze

17 februarie 2019 20:03

Grigore @17 februarie 2019 13:11 Recunosc Domnule, sunt Soroșist....Ba nu, sunt din Statu Paralel....Ori #rezistac....N-ai înțeles bine !!!....Sun Corporatist....Ba nu....sunt angajat la BNR-ul lui Isărescu....Nu-s Domnule patriot și roman ^pur sînge^...Într-un cuvînt nu-s PSD-ist....ba chiar urăsc PSD-ismul....

17 februarie 2019 18:50

Ionel Tot și-a marit subvenția PSD-ul în bugetul pe 2019 sa-i poată plăti pe spălatorii de creere și propagandiștii de la ANtena 3,Romania TV,TVR-1 Romania 9....Muncește și trage la jug prost de roman mămăligar și dă taxe și impozite la stat să aibă alde Dragnea să tragă din bugetul țării cu Legea în mînă ca să-și plătească avioane particulare să se ducă cu ibovnica blondină la pescuit oceanic sau să facă paranghelii cu lăutari la Scroviștea....iar Draghici-trezorierul PSD-ist să-și plătească chiria la vila din Pipera și să-și ia mașini de lux pentru el și nevastă-sa.......

17 februarie 2019 17:59

Ia uitați-vă la #rezistacii de mai jos! Au o singură idee în cap și un singur neuron în cur! Pentru idioții ăștia, a da dovadă de patriotism este ca și când al fi bolnav și de sifilis și de gonoree. Iar întreagă această convingere li se trage de la prafuri și de la fumuri. Drogangii la greu, cu creierii pustii și fără mamă, fără tată și fără țară.

17 februarie 2019 16:31

Gogu SUCCES Codruta! Te vom apara de Ciuma Rosie si de pupincuristii PSD-ALDE..

17 februarie 2019 14:56

Gicu Laura Codruta este un simbol pentru romanii cinstiti si nu pentru pupincuristii PSD - ALDE. Sper din tot sufletul sa reuseasca sa duca faima Romaniei in UE.SUCCES CODRUTA !!!

17 februarie 2019 14:27

@Grigore Băi boule, nu mor caii când vor câinii! Aveți idei puține și nu aveți cu ce vă ține mintea ocupată. Știindu-vă frustrările, mai marii soroșismului vă înfig în țeastă câteva idei mincinoase iar voi le acceptați fără nici un fel de discernământ. Tot ce știți este că unii reușesc în viață și voi nu, iar din cauza asta fierbe frustrarea și ura în voi! Ura față de PSD, obsesia Dragnea. Sperața voastră strigată din fundul rărunchilor este că Lulutza vă va scoate la lumină și că în mUE vă va fi mai bine decât în împărăția cerului! Nu, bă boule, urlatul în stradă nu-ți rezolvă analfabetismul funciar și nu-ți asigură viitorul sau fericirea, ura viscerală nu vă aduce nimic bun, pe Codruța o doare exact în găoz de voi. Ea doar se folosește de frustrarea voastră ca să prospere ea pe toate planurile. În sfârșit, mUE a primit România ca pe o pradă și a făcut din ea o colonie ineptă, în care vin barosanii din Vest „să-și ai tainul”, cum s-a exprimat Băsescu într-un acces de sinceritate. Fondurile europene, nu-ți face iluzii, se intorc tot la companiile lor. Pe la autohtoni scapă doar firimituri, care sunt și alea anchetate și suspicionate de fraudă. Până una-alta ne înghit încet și sigur toate resursele solului și subsolului românesc, care nu sunt deloc puține! Idioți cum sunteți, voi percutați însă mai iute decât praful de pușcă la propaganda soroșistă antinațională și vă faceți uneltele acesteia. Ceea ce știu perfect jefuitorii României, iar voi nu vreți nici în ruptul capului să înțelegeți este că un popor dezbinat este cel mai ușor de distrus și de scos din istorie.

17 februarie 2019 13:11

Grigore Vreau să văd arborat steagul negru de doliu deasupra ușilor din Kiseleff ,Sediul PSD-ist și la intrarea în Antena 3, Romania TV, TVR-1 Romania 9 după 25 Februarie 2019 cănd Parlamentul European v-a vota pe Kovesi ca Procuror Șef European....și pe toții Ciuvicii,Cristoii,Nistoreștii,Gîdeaiștii,Chiriacii, Pielanii și alții spălători de creere și propagandiști PSD-iști plătiți purtînd doliu la reverul hainei....

17 februarie 2019 11:47

Tudorel tot plimba ideea: Mă duc în Serbia după Ghiţă. In realitate a fost in Serbia pentru Ghita. Şi Sebastian Ghiţă a mers la Ministerul Justiţiei din Serbia în acelaşi timp cu Toader. Deci nu cumva Tudorel s-a dus in Serbia pentru a da asigurari ca Romania nu se supara daca Serbia nu-l va extrada pe Ghita? Cred ca singura conditie pusa de Tudorel a fost ca lui Ghitza sa i se permita colaborarea cu justitia paralela infiintata de PSD+ALDE.

17 februarie 2019 10:24

DUMI Oare acest cretino-vacar unde traieste ? Cat de mult isi poate vinde sufletul catre dracu , in asa fel ca pumnul de parale primit pentru propaganda impotriva romanilor sa-i intunece ratiunea ! Te intrebi cati asemenea cretini ordinari mai exista pe langa asta !

17 februarie 2019 9:27

Vacarului cu pix in dotare. VacarUle vedea-te-as somer, sa ai timp sa stai in strada pentru Kovesi, pentru ca vei avea nevoie de mult, foarte mult timp pentru cate rele a facut fata asta.

17 februarie 2019 4:39

Mihai Vacariu Hai sa intram noi la puscarie în locu' lu' Kovesi! Drangi europati, stimate europushlamale, hai sa merge la DNA sa facem auto-denunturi, în care sa marturisim de unde provin "fondurile" pe care le "absorbim", ca sa sufocam Parchetul sa nu o mai poata ancheta pe Laura Pizdutza noasta!

16 februarie 2019 23:25

Marius Ivanescu Va rug sa ma scuzati ca nu pot sa dau replica pe gura, ca iar mi-a intromisionat EURO-poolla laringele cu "nucleu' dur" în epiglota, asa ca nu pot decât sa ma bas.

16 februarie 2019 21:19

Mihai Vacariu Da, hai s-o aparam pe Kovesi si sa sugem EURO-poolla (prietenii stiu dece) si sa #rezistam!

16 februarie 2019 21:15

@Marius Ivanescu Du-te, mă, dracului, bou analfabet ce ești! Nu ciugulim noi nimic de la nimeni, ci voi ciuguliți de pe filiera ong-urilor soroșiste și a site-urilor securiste. Noi venim cu argumente și cu PROBE privind poliția politică practicată de ce-i reprezentați de huiduma soroșistă Koveși și de de stârpitura, tot soroșistă, fosta procuroare comunistă și securistă notorie Monica Macovei. Noi demascăm cu probe și cazuri concrete călcarea în picioare a democrației, a statului de drept și a drepturilor omului. Că nu adevăratul stat de drept bagă oameni nevinovați în pușcărie și nu statul de drept, ci cel paralel, arestează, ba mai și asasinează judecători care nu ascultă de ordinele securiștilor acoperiți din justiție. Voi ce faceți, măh idiotule, decât să înjurați și să clămpăniți sloganuri mincinoase. care vă sunt livrate pe feisbuci de propaganda soroșistă antiromânească?

16 februarie 2019 17:05

Are cuvântul încă un căcat de la HADEVĂRUL! „Șantaj pe față în stil stalinisto-mafiot”, zice idiotul despre poziția antikoveși a PSD. Păi, măh boule, Koveși este expoentul cel mai strident al „statului mafiot”, cum a fost definit de însuși Băsescu într-o discuție despre minunile binomului Luluța-Coldea! Ori idiotul de autore mai este și autist, nu numai prost și uituc. Pe urmă de unde și până unde stalinist?! La conferința aliaților de la Teheran (1943), președintele american Roosevelt s-a cazat la ambasada sovietică și a fost tot timpul în așa tandrețuri cu Stalin încât Churchill era disperat că nu mai comunica deloc cu el! Iar SUA a tot sprijinit URSS până în 1956, când Hrusciov a denunțat cultul pesonalității, iar mai apoi și-a scos pantoful și a bătut cu el tribuna Adunării Generale ONU. Poate nu âtie cretinul de autore că Roosevelt era mason și membru al Ocultei Mondiale, din care face parte acum și Soroș, adulat de tot haștagul românesc, din care face parte și ziarul antiromânesc HADEVĂRUL. Păi voi, măh analfabeților, să vorbiți despre „stil stalinisto-mafiot”?! Voi, neomarxiștii soroșist, hrăniți cu bitcoaie de boșorogul mafiot și stalinist?

16 februarie 2019 16:26

v Cred ca Vacarul Adevarului a scris acest articol, avind febra. Daca Chiovesoaica este nevinovata de ce tipati atita. O sa se prezinte in sistemul judecatoresc, care daca va functiona independent si va fi achitata. Chemarea dvs la "lupta" se pare ca a avut un ecou slab in sustinatorii Chiovesoaicei

16 februarie 2019 16:09

Vocea libertatii Romani, in strada !! Noi trebuie sa ne rezolvam problemele , nu altii.Trebuie sa sprijinim cu toata energia persoanele care au luptat si sunt hotarate sa lupte cu coruptia si bandele de mafioti dela varful politicului. Ce se intamola acum e de neimaginat.NU putem fi indiferenti, altfel ne meritam soarta si vom fi priviti intotdeauna ca niste oi numai bune de dus la abator. Hai cu totii sa demonstram pasnic , dar hotarat !

16 februarie 2019 13:29

XXX Kovesi, Lenin, Stalin, Ceausescu, Mao TZE Dun, KIM Jing al Coreei de Nord, Adolf Hitler, iata cativa cetateni, pt care CULTUL PERSONALITATII a fost inventat. In realitate, personajele de mai sus, n-au fost decat niste jalnice marionete, umflate cu pompa, sevind doar interesele de grup si sleahta - impotriva binelui Poporului.

16 februarie 2019 13:19

Ecce Kurrupt Analistul de la Adevărul Altfel evident nu a ratat șansa lui să facă un solo spectaculos la flautul care nu se aude al lui Konchita Wurst...

16 februarie 2019 12:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.