Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Miercuri seara, cu puțin timp înainte să înceapă meciurile din Liga Campionilor, mi s-a părut că aud un rîset prelung peste București, urmat de nenumărate înjurături: Se anunța știrea cu Laura Codruța Kovesi cercetată penal. Unii rîdeau de mama focului, văzînd-o, în sfîrșit, pe Luluța cum reacționează ca toți arestații din marile sale demonstrații de anticorupție „by force“ și răspunzîndu-i în același stil. Adică, exact cum le zicea ea celor pe care îi sălta de pe stradă, de la aeroport, de acasă, de prin străinătate.

-„Să aibă încredere în justiție și să își dovedească nevinovăția”.

Integral pe CotidianulComentarii

Kuminecaturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al PSD Ah, cat imi place s-o iau in cur!

18 februarie 2019 7:31

Ramses cel mare cu 100 de copii inventatorul procentelelor (linie intre doua )cercuri Mai femeie n-ai copii si n-ai barbat KO va iesi.Nasul de botez n-a fost inspirat si ceilalti "boezati" , nu te-au lasat decat sa-i dai KO decat sa-i bagi in pat.Ce cauta oare viata si in ce scop existam = doar se reproduce si se multiplica uneori in alte forme ceea ce duce la lupte altele decat lantul trofic.Omul a intrat in Biserica de 2000 de ani si si-a "desenat si cioplit chipul si asemanare" , a facut demonstratia utilizarii graiului articulat si a scierii si s-a declarat multumit considerand orice alta modificare inacceptabila.Te inteb ce crezi ca sunt lessbienele trecand dincolo de scena Holywood-ului?

18 februarie 2019 7:14

psd-ist paduchios deranjat de etnia lui Iohannis Kovesi l-a protejat pe Sebastian Ghita, pe Dragnea, etc.

17 februarie 2019 1:11

Gicu Denunt facut de un condamnat, infractor notoriu, care a fugit de puscarie. Informatii de la Gusa, care nu stie cum sa se agate de minciuni sa poata sui si el in varful politicii. Rusine celor care se bucura ca justitia a decazut in mocirla PSD-ALDE. Treziti-va romani si nu va mai lasati ademeniti in minciunile PSD-ALDE!

16 februarie 2019 13:18

Au profitat de puterea politică, dobândită într-un moment de adormire a națiunii, și au confiscat majoritatea instituțiilor-cheie. Cum? Numind în componența acestora (majoritar) sau la conducerea lor oameni fără caracter, oportuniști și impostori, servitori de joasă speță, lachei nevertebrați, oameni de nimic. Oricum aveau Avocatul Poporului, CNA, Curtea de Conturi, TVR, CNCD . Au anihilat ANI de parcă nici n-ar mai exista. Au cucerit Curtea Constituțională, obținând majoritatea prin numiri scandaloase. Dintr-o apărătoare a Constituției, CCR a devenit un pumnal în mâna unor criminali. S-au insinuat în CSM, capturând Secția de judecători și Inspecția Judiciară.Au decapitat DNA, au provocat haos la Înalta Curte. Pentru paralizarea ultimelor două obiective – DNA și ICCJ – au folosit din plin, pe post de baros, instituția cucerită anterior: Curtea Constituțională. Nu mai voiau doar să se pună la adăpost de dosarele penale făcute de justiție, ci și-au propus să facă ei dosare penale prin intermediul justiției! De aceea au înființat Secția pentru investigarea infracțiunilor magistrațiilor. Nu întâmplător magistrații români și instituțiile europene s-au opus înființării acestei secții. ziaristii.com.

16 februarie 2019 13:09

Au profitat de puterea lor politică, dobândită într-un moment de adormire a națiunii, și au confisca majoritatea instituțiilor-cheie. Cum? Numind în componența acestora (majoritar) sau la conducerea lor oameni fără caracter, oportuniști și impostori, servitori de joasă speță, lachei nevertebrați, oameni de nimic. Oricum aveau Avocatul Poporului, CNA, Curtea de Conturi, TVR, CNCD . Au anihilat ANI de parcă nici n-ar mai exista. Au cucerit Curtea Constituțională, obținând majoritatea prin numiri scandaloase. Dintr-o apărătoare a Constituției, CCR a devenit un pumnal în mâna unor criminali. S-au insinuat în CSM, capturând Secția de judecători și Inspecția Judiciară.Au decapitat DNA, au provocat haos la Înalta Curte. Pentru paralizarea ultimelor două obiective – DNA și ICCJ – au folosit din plin, pe post de baros, instituția cucerită anterior: Curtea Constituțională. Nu mai voiau doar să se pună la adăpost de dosarele penale făcute de justiție, ci și-au propus să facă ei dosare penale prin intermediul justiției! De aceea au înființat Secția pentru investigarea infracțiunilor magistrațiilor. Nu întâmplător magistrații români și instituțiile europene s-au opus înființării acestei secții. ziaristii.com.

16 februarie 2019 13:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.