Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis participă sâmbătă, în calitate de invitat de onoare, la cea de-a 55-a ediție a Conferinței internaționale de Securitate de la München, Republica Federală Germania.

Șeful de stat român va deschide, în calitate de înalt reprezentant al statului care deține Președinția Consiliului Uniunii Europene, seria de dezbateri alături de cancelarul Angela Merkel, și de Președintele Republicii Arabe Egipt, Abdel Fattah Elsisi, în calitate de înalt reprezentant al statului care deține în prezent Președinția Uniunii Africane.

Integral pe HotnewsComentarii

Puriu Da uite si la Johannís asta nu sta acasa,la ce clasa politica avem si la cata tziganie este in Romania trebuia trimis bulibasa !!

16 februarie 2019 11:45

Da? Și ce mai pricepe Iohannis și din conferința asta? Că trebuie dublate bugetele securiștilor și triplate ale sepepiștilor? Că despre rachetele supersonice și atacurile cibernetice venite din universul paralel nouă (oh, nu statul paralel!) nici n-a auzit. Să nu mai vorbim de cele inițiate de multitudinea de multiversuri și de universuri holografice. La chestiile astea îl bate Olguța de se c. pe el!

16 februarie 2019 10:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.