Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Majorarea deficitului la 2,76% din PIB a fost singura măsură posibilă ca să putem da alocaţii mărite copiilor de la 1 martie, dar ţinta de deficit pe 2019 nu va fi depăşită, a susţinut, vineri seara, la Digi24, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici.


"Noi am mers în Parlament cu o propunere de 2,55% (deficit n.r.). Să majorăm acest deficit la 2,76% a fost singura măsură posibilă ca să putem da copiilor această alocaţie", a precizat Teodorovici, potrivit jurnalul.ro.


Întrebat dacă majorarea acestui deficit ar putea pune probleme, iar la finalul anului ţinta de 3% din PIB să fie depăşită, el a răspuns: "Nu. Nu sigur nu".


Comentarii

Taiati orbilor PENSIILE SPECIALE! Bai PSD-eii nenorociti! Taiati odata PENSIILE alea SPECIALE care mananca tot BUGETUL! OMOARA TARA, NE INGROPATI DE VII .. Adica n-ati gasit voi bani pentru aloocatiile copiilor din bugetul de stat, bani luati romanilor din sute de impozite si taxe locale, bani adunati de la toti amarastenii din care va hraniti voi clientela politica ca porcii! Spuneti ca pentru alocatiile copiilor nu aveti de unde si mariti deficitul bugetar! Adica pe datorie publica nemernicilor! Si-o spuneti asa in obrazul romanilor: De la budget noi platim grosteii PSD & ALDE cu pensii speciale iar pentru alocatiile copiilor crestem datoria publica! C’asa vrem noi si..pentru ca putem! D’aia ne-au ales romanii sa facem no ice vrem! Mai votati PSD, macar sa stim ka ne-a luat drakul pe toti!

18 februarie 2019 13:10

Ramses cel mare din Luxor actualmente uscat la soare si depozitat la muzeul din Cairo Avem in imagine pe tovarasul "Prim" , Dumnezeu fiind vicele lui , asa cum a observat nasul lui de botez.Mai mult decat atat , ca marii sefi psd-isti , are parul platinat pentru a veni cu T-ul pe la noi prin A.TIn sa-i reamintesc acestui predicator comunist , cum ca creatia este natura iar restul sunt actiunile omului care i-au fost ingaduite la izgonirea din Eden.Asa ca iata tovarase nu ne-ai dat nimic asa cum pretinzi ,,lucrurile si deci si banii sunt facuti de oameni pentru oameni si nu asa cum a crezut nasa-tu de botez si cu familia botezata probabil de o moasa beata , cinstita cum se cuvine , dupa ce i-a nascut un nou urmas ca si in cazul lui Ceausescu din Scornicesti.Tovarase Dragnea esti cam slab si tovarasul Tariceanu cam tare , vorbind de "Rozariul" Constitutiei , iar cineva de la justitie (a se compara cu interstitiu) vrea sa te traga jos cu Dreptul (de la trei e bun ia-l!)Tribunal.

18 februarie 2019 6:49

Ionel Deja încep să se facă simțite rezultatele aceastei OUG 114 în economie.....Prima, Bursa de la București a căzut cu cca 15 %....A 2-a, s-au stagnat investițiile în exploatarea de hidrocarburi....A 3-a și cea mai rea...pleacă investitorii cu tot cu fabrici la vecinii noștrii lasînd mii de romani făra joburi ( La Timișoara, Lugoj, Curtici-Arad...)....A 4-a, s-a devalorizat Leul de la 4,65 la 4,75 pe Euro...A 5-a.Se amînă decizia de exploatare a gazului de EXXON-OMV de la mare adîncime a mării.....Și guvernanții PSD+ALDE-iști visează creșterea PIB-ului cu 5,5 %....Ești idiot să preconizezi așa ceva....Și de aceea Dragnea,Dăncilă,Teodorovici,Vîlcov și alții par idioți cînd susțin OUG 114 și construcția acestui buget pe 2019.....

17 februarie 2019 12:22

PSD: cum sa dam bani familiilor? avem 170.000 de pensii speciale Muie familiilor cu copii!

17 februarie 2019 11:15

PSD sutine homosexualitatea PDSR a legalizat hokosexualitatea. PSD a impiedicat atingerea cvorumului la referendumul privind definirea familiei, qstfel incat sa faca posibile casatoriile homosexuale.

17 februarie 2019 10:15

PSD: cum sa dam bani familiilor? avem 170.000 de pensii speciale Futem in cur familia traditionala. Noi avem bani pt triplarea salariilor primarilor, parlamentarilor, sa dam bani la detinuti, etc. Muie Romania!

17 februarie 2019 9:31

Kuminecaturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al PSD Nu am copii. Deci, nu imi pasa ca psd s-a opus cresterii alocatiei pt copii.

17 februarie 2019 1:06

v, militant PSD Eu nu înteleg dece noi PSD-istii nu putema sa sugem si noi EURO-poolla si sa-i aborbim EURO-sprma "structurala" cum o fuck simpatizantii partidelor de POPO-zitzie! Nu e corect - asta nu e democratie, nu?

16 februarie 2019 23:59

v, militant PSD Ghiolbanis a fost ofiter nazist.Ne-a zis noua la partid d-l Valkov,fostul primar PD-L al Slatinei.

16 februarie 2019 19:32

EA Chestia cu sperietoarea "deficitul bugetar" este bagata de serparaia veninoasa din UE - dar, numai pt Romania, caci, Franta, Italia, Spania, Germania, acum si Anglia, se bucura de deficite bugetare de peste 7-8% sau chiar 9%. Pe guvernele listate, le doare fix in pix, caci Popoarele respective trebuie sa aiba nivel de viata ridicat. Paine si unt si carne pe mese, pt Vestul Europei. Deci, mai duceti-va la drak' cu "deficitul....sperietoare !

16 februarie 2019 13:42

Orfanul Uite cine conduce Romania, deci sa intelegem ca vinovati de bugetul vostru sunt copii ? Copii care vor plati in viitor incompetenta voastra.

16 februarie 2019 11:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.