Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vlad Cosma a fost audiat de Secția specială pentru investigarea magistraților. Acesta a mărturisit că a participat la pregătirile pentru evenimentul privat al familiei Ghiță, de la cramă, la care a participat Laura Codruța Kovesi.

Cosma a intrat în direct la Antena 3 unde a dat detalii despre acest eveniment.

”Am fost audiat la secția specială, unde sub jurământ am dat toate detaliile în legătură cu vizita doamnei Kovesi acasă la Sebastian Ghiță.

Anchetatorilor le-am declarat că am participat la acel eveniment, în sensul că am ajutat la pregătirea acestuia.

Nu am participat la masă. Am plecat în momentul în care Kovesi a ajuns acolo. Numărul invitaților a fost restrâns. Eu nu am avut acces la evenimentul respectiv, eu nu cunoșteam direct invitații. Am văzut-o sosind pe Kovesi, nu era singură, însă nu pot da mai multe detalii.

Eu am văzut personal filmulețele și fotografiile prezentate de Ghiță procurorilor. Știu clar de o poză în care apărea Kovesi și soția domnului Ghiță”, a declarat Vlad Cosma.


Comentarii

cosma hotul declaratii mincioasa dete de un hot

16 februarie 2019 10:59

antena 3 de cacat cine poate scrie acest articol decat cacati imputiti de antana 3 cu hoti de Ploiesti Cosma

16 februarie 2019 10:57

Fara. Nu ma surprinde ca avortatul asta apare pentru declaratii publice.Un larg-ncur in stare sa linga-n buci ,numai sa scape de ce nu are scapare,puscaria.

16 februarie 2019 10:07

Denuntator profesionist PSD Vlad Cosma l-a denuntat pe Ghita si l-a denunțat inclusiv pe tatăl lui, pe care l-a înregistrat cum discuta cu Daniel Savu, fost senator PSD. Cosma Senior și Savu povesteau cum au șantajat un om de afaceri din Ploiești.

16 februarie 2019 8:05

Tocmai asta care e stiut ca a avut probleme cu DNA este demn de crezare?! Lasati-o balta!

15 februarie 2019 23:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.