Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Oana Zamfir a prezentat în exclusivitate, la Antena 3, mărturia incredibilă a omului trimis de Sebastian Ghiță să închirize avionul pentru extrădarea lui

”Eu am fost persoana care a închiriat de la compania Țiriac Air aeronava care a zburat la Jakarta. La vremea respectivă m-a sunat Sebastian Ghiță și m-a rugat să găsesc o aeronavă care să meargă la Jakarta. Eu mă cunosc cu domnul Ghiță, iar la vremea aceea eu aveam o agenție de turism și știam piața avioanelor private.

Mi-a spus atunci doar să caut o aeronavă și cât costă. Ulterior mi-a zis că l-a rugat doamna Kovesi, asta la câteva zile distanță. Am sunat la Țiriac să rezerv aeronava. Îmi trebuia una mare, care să suporte o cursă așa lungă. Le-am zis ca în zilele următoare vom da detaliile de zbor, să țină aeronava rezervată.

Eu nu am efectuat plata. Am vorbit cu Dragoș Ionescu, l-am sunat, am vorbit și i-am zis să ia legătura cu omul lui Țiriac să facă factura. Mai departe nu știu ce s-a întâmplat. Am aflat de faptul că Laura Codruța Kovesi i-a cerut asta lui Ghiță la câteva zile.

Ghiță mi-a zis că avea o relație apropiată cu Kovesi, dar nu cred că acest lucru este relevant”, a declarat Sorin Chirilă.


Comentarii

ariciul Da .pai la pregatirea lor,ei habar nu au sa ia un avion ,un bilet,trebuie sa umble alt sugaci de p..a in locul lor,ba chiar sa intervina procurori judecatori ca sa poata fi extradati din tarile pe unde au fugit ca ei VOR sa vina in tara da nui lasa tarile respective .Bai sugacilor?Io stiu ca minciuna are picioare,scurte....dar multe.Stiu si ca dreptatea are capul zdrobit rau de tot in romania.Dar adevarul tot picioare lungi are,si oricat ati subge voi mielu de tare,no sa-l topiti el va ramane flasc ,un timp si iar se scoala sa va puteti apuca de supt.Kovesi e ...tata vostru.

16 februarie 2019 15:42

Gicu ANTENA 3.... Televiziunea minciunei, a dezinformarii si buna de spalat creieri! Televiziune ptr pensionari, prosti si pupincuristi PSD-ALDE! La asa alegatori, alesii pe masura!

16 februarie 2019 13:25

antena 3 de cacat alta minciuna gogonata dat fugarul si hotul de Ghita va muri curand

16 februarie 2019 11:05

Bou de bou! Fa comentarii in pzida ma-tii la articol si lasa alte commenturi in pace! Da-ti-as muie de PZD-ist spalat pe creier! Toate documentele cu extradarea lui ala sunt pe site-ul IGP. Du-te in pizda ma-tii de cretin si citeste-le. Acum iti viensa-ti bagi unghia in gat. Si daca mai imi dai replica, ma-ta-i curva si ta-tu labagiu!

16 februarie 2019 0:58

Bou esti tu cu ma-ta! Stii si tu o bruma de istorie de pe google si iti tragi o laba pe chestia asta. Du-te in pizda ma-tii cu toata familia ta!

16 februarie 2019 0:54

@Mai fufa antenistă Mă boule, nu orice student la drept de anul 2, ci orice elev de clasa a doua știe că nu era frumos ca studentul extremist sârb Gavrilo Princip să-i fi împușcat la Saraievo pe arhiducele Franz Ferdinand al Austriei și pe soția acestuia, deoarece acest atentat a dus la izbucnirea Primului Război Mondial. Și totuși s-a întâmplat! La fel s-a întâmplat că ceva mai puțin de jumătate din costul zborului la Jakarta a fost acoperit de către Poliția română, iar ceva mai mult de jumătate de către Sebastian Ghiță la solicitarea imperativă a Codruței Koveși. Ecce documente și mărturii pentru chestia asta. Ba mai mult, toată operațiunea a fost coordonată de Luluța, șeful Poliței române, care era abilitat legal s-o coordoneze, nici nu știa de existența acesteia. De ce asta? Pentru că îi era vital necesar lui Băsescu, în confruntarea cu Geoană de la prezidențiale, efectul surpriză al aducerii fugarului de la Jakarta, iar realegerea Băsoiului era garanția fulgurantei cariere viitoare a Lulutzei ca șefă adevărată a justiției române și a destinului oricărui ciumete din politică, afaceri, sau finanțe, ba chiar și al oricărui ciume oarecare din Secu!!! Înțelegi, idiotule?

16 februarie 2019 0:14

Mai fufa antenista! dar nu va mai saturati de minciuni in care nici voi nu credeti?! Toate documentele relevante la aducerea in tara a extradatului sunt pe site-ul IPG, care a declarat ca s-a ocupat integral de operatiunea respectiva. Ce treaba sa aiba un procuror cu activitati de genul asta, aflate exclusiv in sarcina politistilor?! O stie orice student la drept de anul 2.

15 februarie 2019 22:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.