Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România TV este vineri seara ținta unei amenințări cu bombă! Mai multe echipaje de poliție și forțele anti-tero ale SRI au descins la sediul televiziunii din Casa Presei.

Sediul România TV a primit o amenințare cu bombă, prin intermediul adresei de e-mail. Amenințarea vine după dezvăluirile făcute la postul de televiziune cu privire la fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, sunt de părere jurnaliștii postului.

Autoritățile române, în frunte cu SRI au reacționat prompt și au trimis mai multe echipaje la fața locului.

Integral pe CapitalComentarii

crestinu` si....nu prea Bravo mai sacuristi ! Meritati (precis !) sa vi se mareasca bugetu` cu inca 2-3 miliarde - nu ???

16 februarie 2019 11:02

FBI-aiul Drogurile fac ravagii in Vestul Romaniei, dovada ca, atentatorul este ex-"jurnalist" din Timisoara, oras in care, din nenorocire, idem la Cluj, iarba si prafurile sunt pe strazi, la indemana oricui. Teroristii de teapa timisoreanului ala, trebuie sever pedepsiti si incarcerati, pt siguranta cetatenilor.

16 februarie 2019 7:29

Cat puteti fi de bolnavi cu prostia asta?! A venit Kovesi sa va puna bomba la televiziunea-garsoniera!? Lasati-o balta si nu va mai victimizati ca nu e cazul! Suntem deja vaccinati contra manipularilor de felul asta.

15 februarie 2019 23:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.