Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Datorită unor întâmplări de dată recentă, a crescut speranța suporterilor giuleșteni că George Copos și Mircea Lucescu ar putea reveni alături de echipa lor de suflet.

Asta s-ar petrece într-un moment în care trupa antrenată de Pancu, cu victorii pe linie în cantonamentul de iarnă din Antalya, pare capabilă să promoveze în L2. În acest sens atârnă foarte greu, poate chiar decisiv, sprijinul acordat de Primăria sectorului 1. Edilul șef Daniel Tudorache constituie, cum să-l numesc?, patronul neoficial al noului Rapid, protectorul societății comerciale în care Victor Angelescu deține, cu 40 la sută din acțiuni, pachetul majoritar.

Atitudinea suporterilor e de înțeles. Deși unii dintre ei l-au contestat vehement pe Copos, inclusiv când i-au dus o colivă la unul dintre procesele din Dosarul Transferurilor!, ceilalți l-ar vrea înapoi. Simplu de ce. Deoarece acesta, uneori cabotin, alteori zgârcit, câteodată ambele, a fost om de succes pentru culorile vișinii. Concret, în 21 de ani trăiți de el în Grant, până în 2013, Real Giulești a câștigat două campionate (1999, 2003), de patru ori Cupa și Supercupa României. Niciun alt conducător din istoria Rapidului n-a obținut atâtea izbânzi, statistica nu minte.

Integral pe Gazeta SporturilorComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.