Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ludovic Orban a declarat, vineri, că PNL a votat împotriva bugetului, adoptat de majoritatea parlamentară, deoarece este un buget construit pe bani falși, făcuți din pix de coaliția de guvernare. Liderul liberal a precizat, citat de Mediafax, că acest buget nu oferă garanții pentru dezvoltarea României.
"PNL a votat împotriva Legii bugetului de stat și împotriva Legii bugetului asigurărilor sociale de stat, din niște motive extrem de puternice și de solide. Bugetul de stat prezentat de PSD-ALDE, condamnă România la stagnare și transformă anul 2019 într-un an pierdut pentru români. PNL consideră că acest buget este construit pe bani falși. PSD-ALDE încearcă să prezinte bugetul ca pe un portofel nou, mare, doldora de bani, din care are de împărțit pentru fiecare român. Dacă deschidem însă acest portofel prezentat de PSD-ALDE, vedem că cel puțin 25% din acești bani, sunt bani falși. Sunt bancnote de 200 de lei pe care nu apare poza lui Lucian Blaga, ci apare poza lui Dragnea, sunt bancnote de 100 de lei pe care nu are poza lui Ion Luca Caragiale, ci apare poza lui Vâlcov, sunt bancnote de 50 lei pe care nu apare poza lui Vlaicu, ci apare a poza lui Orlando, adică bani care nu valorează nici două cepe degerate, bani inventați, bani făcuți din pix, bani care nu vor exista pentru a îmbunătății viața românilor. Prin acest buget România nu va merge înainte, prin acet buget România va merge înapoi. Acest buget nu conferă nicio garanție de dezvoltare pentru România și nu oferă nicio perspectivă de îmbunătățire a vieții pentru fiecare dintre cetățenii români", a declarat liderul PNL Ludovic Orban, vineri, la Parlament, citat de Mediafax.

Integral pe HotnewsComentarii

victor Doamne cand terminam cu asemenea indivizi plini de ura si ahtiati dupa putere fara a avea cele mei vagi idei ce au bde facut.Cred ca psd-ul doreste s-a faca ceva. Salut initiativa psd dee a mari salariile si pensiile inRomania. Nu mai putem sta in coada Europei. Speram ca salariile s-a traga dupa ele si masuri de impulsionare a economiei.Bugetul trebuie s-a porneasca de la nevoile sociale.Guvernul trebuie s-a asigure conditii economice pentru a satisface aceste nevoi sociale.

16 februarie 2019 8:30

Da, măh Orbete, tu ești garanția că Transalpina va fi odată și-odată, ... pe baza studiilor tale îndelungate și exhaustive, o magistrală a turismului motan auto transcarpatic! Bravo! Ești un vizionar monstruos de mare, nu ca amărâtul ăla de Nostradamus!

16 februarie 2019 0:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.