Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rovana Plumb a declarat, vineri, la emisiunea Punctul de Întâlnire că își dorește să candideze la alegerile europarlamentare. Ministrul Fondurilor Europene susține că în acest moment nu s-a definitivat lista de candidați.

"Încă nu s-a decis la partid. Este adevărat că îmi doresc să candidez pentru un mandat în Parlamentul European ca și europarlamentar, dar numai în momentul în care se va definitiva lista, atunci vom vedea care sunt colegele și colegii și cine va fi primul, al doilea, al treilea.
Important este să fie o echipă unită, o echipă care să lupte așa cum s-a întâmplat întotdeauna din partea PSD-ului pentru România. Și spun asta pentru că România trece printr-o perioadă extrem de complicată, iar ca partid pro-european, nu dorim altceva decât să consolidăm proiectul european și de aceea și președinția în cadrul Uniunii Europene își va pune amprenta pe tot ceea ce înseamnă proiecte europene din 2020 încolo.

Eu sunt responsabilă cu politica de coeziune în cadrul președinției României la Consiuliul Uniunii Europene", a declarat Rovana Plumb.


Comentarii

COCO Vei fi Europarlamentar, dna. Rovana, caci lista PSD va fi votata majoritar de romani ! Trimitem in PE, voci de patrioti, care sa apere interesele Tarii, sa-i puna la zid pe nazisti si dusmani, fara lichele ordinare ca Macovei pdl-nesimtita.

16 februarie 2019 6:57

Macar tuta asta-i sincera La 18000+ de uero lunar, cred si eu ca ar vrea europarlamentar.

16 februarie 2019 1:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.