Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Municipalitatea Constanţei a decis începerea demersurilor pentru recuperarea prejudiciului creat în Dosarului Retrocedărilor în care fostul primar Radu Mazăre a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare.

Primul pas făcut de Consiliul Local Constanţa a fost făcut vineri, 15 februarie, la o săptămână de la pronunţarea sentinţei definitive de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Prejudiciul creat prin ilegalităţile săvârşite de aminidtraţia Mazăre în acest caz este de 114 milioane euro, dintre care 77,77 milioane euro este în dauna statului şi 36,16 milioane euro prejudiciu - în dauna municipiului Constanţa.

La timpul judecării dosarului din 2008, nici Statul român prin Ministerul Finanţelor Publice, nici Unitatea Administrativ-Teritorială Constanţa nu s-au constituit parte civilă pentru recuperarea prejudiciului.

Integral pe AdevărulComentarii

Idiotilor O sa luati pielea de pe pula lui mazare! Cu ce credti voi ca si-a facut resort in madagascar? Cu banii de pe salariu?

18 februarie 2019 18:35

Victor Totdeauna mi-am pus întrebarea de ce Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice și nici Unitățile Administrativ-Teritoriale prin Consilii Județene sau Primăriii nu s-au constituit părți civile pentru recuperarea prejudiciilor în procesele de furăciuni....Răspuns....Pentru că relațiile de lucru sunt de tip Clan Infracțional....sunt interese de grup mafiote după ideea ^Că dacă tu furi sau mînărești statul sau populația unui oraș noi aștilalți din Clan te apărăm...^, Cazul Constanța este edificator....Mazăre fură cu Clanul său, noi Consilierii îl protejăm că ne-a dat teren și ne-am construit vilele cu Compania de construcții a primăriei....Mai este vreun municipiu în țara asta să aibă un cartier al său de vile numit Cartierul Consilierilor ???...In Constanța există și de rezista regimul Mazăre-Constantinescu le făcea și debarcader de iahturi la mare....Același lucru și cu procesul Insulei Belina....Interesele mafiote de grup sunt definitive și bat interesul populimii și ale statului....

17 februarie 2019 13:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.