Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

5 februarie 1956. De la tribuna Congresului XX al PCUS, Nikita Sergheevici Hrușciov prezintă fulminantul Raport având un titlu el însuși fulminant:,,Despre cultul personalității și urmările sale’’. ,,Aci,-spune N.S. Hrușciov- se pune o problemă de imensă importanță pentru prezentul și viitorul partidului:felul în care s-a instaurat, treptat, cultul personalității care, la un moment dat, s-a transformat într-o sursă de denaturare dintre cele mai grosolane și mai grave ale principiilor de partid și ale legalității revoluționare’’. Rostit într-un cadru închis, raportul avea să apară în numărul din 5 iunie al cotidianului ,,New York Times’’ și va avea uriașe reverberații în lumea politică a vremii.

Nu mă hazardez să susțin că, după ce vor fi date publicității concluziile audierilor de la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, al căror personaj principal este Laura Kovesi- bineînțeles,în cazul în care aceste audieri vor avea loc în pofida ping-pongului pe care aceasta vrea să îl joace cu colegii săi, procurorii din secția respectivă-, acestea vor avea intensitatea revelației pe care a produs-o raportul lui N S Hrușciov, dar sunt convins că și impactul lor va fi unul cu totul și cu totul de excepție.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Grigore Vreau să văd arborat steagul negru de doliu deasupra ușilor din Kiseleff ,Sediul PSD-ist și la intrarea în Antena 3, Romania TV, TVR-1 Romania 9, Jurnalul Național al Varanului. Cotidianul al Nistorescului....după 26 Februarie 2019 cănd Parlamentul European v-a vota pe Kovesi ca Procuror Șef European....și pe toții Ciuvicii,Cristoii,Nistoreștii,Gîdeaiștii,Chiriacii, Ciutacii, Pieleanii și alții spălători de creere și propagandiști PSD-iști plătiți purtînd doliu la reverul hainei....

19 februarie 2019 12:39

barthimeu Anonimului „Excepțional Articol!” Stimabile neo-cripto-comunisto-kaghebist: ieși la iveală din scorbura dezimformării, viperă rusească ce ești. Ah, n-ai curaj... Am înțeles. Dar atunci „ciocu mic!” Paniîmai rumînskîi?!? Sau mai exact: pașlîi! Davai, davai!

18 februarie 2019 2:01

Florin Articol scris la comanda de pupincuristi patronului, argintii primiti dezumanizeaza orice constiinta slaba, devin sclavi, sa nu se uite ca va veni si vremea lor, dupa ce monstruoasa coalitie PSD-ALDE va fi maturat de pe scena politica. Pe cine promoveaza aceasta gazeta, numai condamnati si corupti, care doresc sa desfiinteze justitia din Romania, oare cei care scriu la comanda dorm linistiti?

17 februarie 2019 11:39

Florin Articol scris la comanda de pupincuristi patronului, argintii primiti dezumanizeaza orice constiinta slaba, devin sclavi, sa nu se uite ca va veni si vremea lor, dupa ce monstruoasa coalitie PSD-ALDE va fi maturat de pe scena politica. Pe cine promoveaza aceasta gazeta, numai condamnati si corupti, care doresc sa desfiinteze justitia din Romania, oare cei care scriu la comanda dorm linistiti?

17 februarie 2019 11:37

EXCEPȚIONAL ARTICOL! Văd că turbează idioții analfabeți și lingăii soroșismului atotbiruitor! Păi idioții ăștia nu vor să audă că soroșismul este neomarxism curat și continuator natural al stalinismului. Nu vor să audă că revoluția bolșevică a fost finanțată de băncile evreiești de pe Wallstreet și de către imperialismul german, că Rockefeller, prin Standard Oil, a gestionat (și muls la greu) exporturile sovietice de petrol, că SUA a creat industria de energie electrică și de tractoare sovietice, aceasta din urmă transformată în uzine de tancuri pentru al doilea război mondial, că tot Statele Unite au avut o grijă teribilă să protejeze URSS-ul și pe Stalin în cadrul relațiilor internaționale. De fapt, URSS a fost o creație a SUA, ca adversar pe post de bau-bau pentru opinia publică americană! Au fost, desigur, și unele turbulențe, dar bolșevismul n-a fost creat de ruși, ci de forțe antirusești! La fel și fenomenul Koveși a fost inițiat de aceleași forțe diversioniste pe care le numim acum soroșism, la care pun botul și o mulțime de idioți din Românica. Abia discursul lui Hrusciov de la Congresul PCUS din 1956 a tulburat influența antemergătorilor lui Soroș la Moscova. Căutați, idioților, romanul „Bătălie în marș”, de Galina Nikolaeva, pentru a înțelege uriașa trezire rusească din cultul personalității. Abia după 1956 a început adevărata rivalitate SUA-URSS! Acum încep să afle și românii despre mecanismul represiunii neostaliniste în numele unor idei generoase precum anticorupția. Falsa anticorupție, desigur! Adică anticorupția bazată pe încălcarea grosolană a democrației și a drepturilor omului.

16 februarie 2019 10:54

Scarban Hoitoff Un articol vrednic de Scanteia Tineretului. Maestre, ti-a dat Nicu Ceausescu acordul pentru aceasta salata de muraturi?

16 februarie 2019 8:13

Pentru a o împiedica pe Laura Coduța Kovesi să ocupe funcția de procuror-șef european s-a format un pluton de execuție. Sunt cei care, indiferent funcție, o urăsc de moarte. De la Ghiță și Dragnea la Toader și Udrea, de la Andronic și Adamescu jr, până la popa Terhes și Tăriceanu. Restul, cei de pe la Antena 3, Evenimentul, luju, pesediști de tot soiul și nu numai, sau securiști reciclați și sereiști trași pe tușă, sunt niște giruete, se învârt după ordin și bani. Trăgând linie, e coaliția penalilor care după doi ani de zile a izbândit să îngenuncheze justiția. S-o recunoaștem, sunt aproape de finiș. Dacă le reușește și faza cu blocarea lui Kovesi, cu mătrășirea lui Tarcea și a lui Lazăr, cu rejudecarea proceselor în care completurile de cinci judecători, ba chiar și alea de 3 sau 2 judecători, au dat decizii definitive, au toate motivele să destupe șampaniadupă 30 de ani, România (re)intră într-o gaură neagră din care îi va fi foarte greu să iasă. A. Pora.

16 februarie 2019 0:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.