Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Laura Codruța Kovesi riscă pedeapsa cu închisoarea, dacă va fi găsită vinovată de acuzațiile care i se aduc. Practica judiciară arată că pentru infracțiunile de care este acuzată șefa DNA, respectiv abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă, pedepsele dictate, în medie, sunt de 4-5 ani de închisoare și nu poate fi vorba despre o pedeapsă cu suspendare.

”În momentul în care procurorul de caz a considerat că sunt suficiente elemente pentru începerea urmăririi penale, trebuie să dețină probe ca pe viitor să stabilească dacă aceste acuzații rămân întemeiate. Poate să și extindă urmărirea penală, poate să claseze. Suntem în fază incipientă, așteptăm ca parchetul să instrumenteze cât mai bine cauza. Dacă vorbim de dovedirea acestor infracțiuni și judecătorii ajung la concluzia că se poate da o condamnare, se poate calcula” a spus avocatul Cristian Ene la ”Obiectiv”.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.