Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Startup-ul japonez biotehnologic Green Earth Institute doreşte să se extindă în Asia de Sud-Est cu o uzina care fabrică înlocuitori petrochimici din biomasă.

Compania intenționează să înceapă producția în Malaezia începând din 2022 și încearcă să lanseze proiecte similare în alte părți ale regiunii.

Înființată în 2011 cu fonduri de la Universitatea din Tokyo și de la PNB Group din Malaezia, printre altele, GEI vede o piață în refolosirea deșeurilor pentru a crește rentabilitatea și durabilitatea plantațiilor de palmier.

Compania încearcă să colaboreze cu proprietarii de plantații locale, cum ar fi Sime Darby, pentru a ajuta la fluctuațiile de preț de pe piața de ulei de palmier, precum și pentru a atenua preocupările legate de mediu. Sime Darby a stabilit deja o experiență de lucru cu bio startupuri, cum ar fi Japonia Chitose Bio Evolution și America Verdezyne.

Integral pe Green ReportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.