Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nikolai Patrușev, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, susține că statele occidentale ar putea instiga la manifestații violente la Chișinău, după modelul protestelor Maidan de la Kiev din 2014, dacă Partidul Socialiștilor obține victoria în alegerile legislative din Republica Moldova, potrivit Mediafax.

"Dacă socialiștii vor câștiga alegerile, Occidentul ar putea încuraja forțele de dreapta să organizeze evenimente de tip Maidan la Chișinău și să încerce să-l demită pe președintele Igor Dodon, a declarat Patrușev, într-un interviu pentru cotidianul Komsomolskaya Pravda, informează agenția de știri Tass.

Patrușev a explicat că "sondajele de opinie arată că Partidul Socialist al președintelui Igor Dodon, care dorește întărirea relațiilor cu Rusia și Uniunea Europeană, conduce în cursa electorală". "Însă aceste lucruri nu mulțumesc Occidentul, așa că sprijină forțele de dreapta care încearcă să-l discrediteze pe președintele Dodon și să convingă oamenii că socialiștii ar trebui excluși din campania electorală", a adăugat Patrușev, afirmând că Rusia "ar dori ca alegerile din Moldova să fie corecte și imparțiale".

Integral pe HotnewsComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul MOLDOVA 7/15 Hristos Dumnezeu 7/15; Moldova 7/13 HRISTOS 7, TIȘBITUL 13; MO.LDO.VA. MO-Om, LDO-Old, VA-Via. Om bătrîn de la via Lui Hristos și Tișbitul. Omul bătrîn e cel care stă lîngă mine între anii 2004-2070 și dobîndește învățăturile cerești unice (gene) despre cum se înfăptuiește prin Duhul Sfînt întreaga Creație după Casa Raiului în care stau și din faptele mele (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pămîntul și Adam cu Eva). Republica Moldova nu e nici în NATO, nici în UE.

15 februarie 2019 20:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.