Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Miercuri seara, cu puțin timp înainte să înceapă meciurile din Liga Campionilor, mi s-a părut că aud un rîset prelung peste București, urmat de nenumărate înjurături: Se anunța știrea cu Laura Codruța Kovesi cercetată penal. Unii rîdeau de mama focului, văzînd-o, în sfîrșit, pe Luluța cum reacționează ca toți arestații din marile sale demonstrații de anticorupție „by force“ și răspunzîndu-i în același stil. Adică, exact cum le zicea ea celor pe care îi sălta de pe stradă, de la aeroport, de acasă, de prin străinătate.

-„Să aibă încredere în justiție și să își dovedească nevinovăția”.

Multă lume s-a simțit răzbunată, răcorită și cu blestemele ascultate la cer. De partea cealaltă, toată mașinăria binomului, surprinsă, bulversată, incapabilă să se reculeagă, răspunzînd cu greu și improvizînd ipoteze care mai de care mai stupide, mai închipuite. Noroc că geostrategul Gușă, fost nu demult pe la Belgrad, știa ce știa de la Sebastian Ghiță și de pe la Parchet și a primit detalii despre audierea secretă de luni de la Inspecția Judiciară, cînd Sebastian Ghiță ar fi prezentat probe ale relației sale complexe cu Codruța Kovesi, inclusiv fotografii și filme, a dovedit plăți pentru achitarea cursei avionului Țiriac Air făcută pînă în Indonezia pentru a-l aduce, spre beneficiul electoral al lui Traian Băsescu, pe Nicolae Popa și a arătat sms-uri și e-mail-uri între el și prietena sa. Cînd Cozmin Gușă a adăugat și aceste detalii despre audiere lui Ghiță și despre cea de vineri a Codruței Kovesi, gîndirea lui Rareș Bogdan și a Ioanei Nadina Forga-Dogioiu au început să dea în bîlbîială și să se reducă la emisii subțiri de isterii, în vreme ce Mircea Badea, cu morgă bine strunită, își exprima satisfacția.

Integral pe CancanComentarii

Ecce Kurrupt Achtung mein arianus! Procurista face treabă bună dar are nevoie de susținere urgent. Ecce democrăcănată la 180 de grade pe cei doi butuci și cu Băsescu în cârcă. Ce ne facem dacă Preacinstita Fecioară îl scapă din brațe pe Johannis?!

14 februarie 2019 23:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.