Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un adevărat fenomen muzical, Netta Barzilai, laureata Eurovision 2018, vine pentru prima dată în România, într-un recital live la finala Selecției Naționale.

Într-o seară în care spectacolul și emoția vor culmina cu desemnarea câștigătorului Selecției Naționale, laureata marelui trofeu Eurovision 2018 va cânta pe aceeași scenă pe care va fi anunțat reprezentantul României la ediția din acest an a concursului intenațional.


„Invitația de a cânta la Selecția Națională mă onorează. Aștept cu nerăbdare recitalul de la București și sărbătoarea alături de toți oamenii incredibili care mă așteaptă acolo. Va fi o seară incendiară!”

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Ecce Homo În sfârșit. A doua venire.

15 februarie 2019 8:49

Ecce Kurrupt Căcănarul Francez va câștiga detașat. Avortonul deja vede Împărăția Kurcubeului.

15 februarie 2019 2:49

Kuminecăturile Gemene Nettanyahu Barzilai a câștigat trofeul Eurovizion deoarece așa precum Konchita Wurst s-a ridicat din cenușă ca cioara vopsită, și purcica cu două arianusuri a înviat după ce a crăpat ca o fomistă.

14 februarie 2019 20:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.