Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Încă puțin și așteptarea ia sfârșit! Academia Americană de film a prezentat nominalizările la Premiile Oscar 2019, iar câștigătorii vor fi aflați în cadrul celei de-a 91-a gale de decernare a trofeelor, care va avea loc pe 25 februarie de la ora 02:00, în Los Angeles. Gala va fi difuzată în peste 225 de ţări şi teritorii din întreaga lume, inclusiv în România.
Fără un favorit clar, ediția de anul acesta a premiilor Oscar se anunță a fi extrem de imprevizibilă. Dar casele de pariuri se riscă și au oferit cote tentante pentru pasionații cinematografiei care vor să-și mărească considerabil sumele de bani din conturi. „Roma”, filmul Netflix regizat de Alfonso Cuaron în Mexic, care are zece nominalizări la ediția din acest an este marele favorit al bookmakerilor.

Integral pe LibertateaComentarii

UNFORGIVEN Da, cred ca Roma va lua OSCAR-ul, si asta fără să îl merite, caci nu este peste nivelul unui ciné-verité european care sa-si dea aere la Cannes sau la Veneția, ca mare film de artă. Nu, nu impresionează cu nimic, nici macar cu realizarea în alb-negru si regia prezentării unei felii din viata unei servante din casa unei familii top middle-class cu 4 copii, în plina destramare. Pe de alta parte, evreimea de la Hollywood, majoritar de stânga, demascata pe vremea mișcării mc chartiste, nu va pierde ocazia sa-i mai dea un flit lui Trump, cu opozitia sa impotriva emigrantilor mexicani si zidul sau pe granita. M-am mai inviorat cand am văzut noua masina a familiei care a înlocuit vechiul Ford Galaxy ce nu prea încăpea pe poartă si in gangul excesiv murdarit de singurul câine! PS: Era o Dacie sau un Renault douze !

14 februarie 2019 16:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.