Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mergeam spre casă ca tot românul, ascultînd un post de radio. Vorbea Turcan. Cum? Ca tot românul imparțial! ”Că doamna Tarcea este o doamnă cu ținută”. Cu ștaif, adică. Cea mai cucoană dintre toate judecătoarele, dacă ar fi să ne luăm după colăceii din coafură. Și de ce era doamna Tarcea așa de mare doamnă? Pentru că s-a dus la Valer Dorneanu și a fost primită pe telefon și pe întuneric. Pentru asta, comportamentul lui Valer Dorneanu „era de mafioți”. Cu alte cuvinte,„trăiască Tarcea”și ”jos, Dorneanu!“.

VCam ăsta era discursul indefinitului politician, jurnalist și comentator cunoscut mai mult ca soț și cărător de geantă a lui Traian Băsescu decît ca om de judecată dreaptă.

Integral pe CotidianulComentarii

barthimeu Cît de neo-securisto-comunisto-kaghebist e acest ipochimen Cornel Nistorescu! Cred că nu se găsește o scală a abjecției/imoralității politice pentru a-l putea plasa pe cea mai înaltă poziție. GREAȚĂ: numele tău e Cornel Nistorescu!

18 februarie 2019 2:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.