Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Astăzi, în urma unei discuţii cu liderul PSD Liviu Dragnea, am luat hotărârea sa îmi retrag candidatura pentru funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării. Un atac la CCR înseamnă o perioadă de cel puţin o lună şi jumătate de aşteptare, perioadă in care activitatea guvernamentală ar avea în continuare de suferit prin absenţa din guvern a unui ministru cu un portofoliu important, exact în perioada în care România deţine preşedinţia UE. Nu am făcut o miză personală din accederea într-o funcţie guvernamentală, dar sunt convinsă că, aşa cum am reuşit să deblochez proiecte mari de infrastructură locală în mandatul de primar sau să pun în aplicare aproape tot programul de guvernare pentru Ministrul Muncii, aş fi reuşit sa deblochez proiecte mari de infrastructură locală, regională şi naţională în cadrul ministerelor unde PSD m-a nominalizat”, a precizat pe Facebook Lia Olguţa Vasilescu.”Îmi voi continua mandatul de deputat PSD de Dolj, unde am fost aleasă cu 60 la sutî din voturi şi îmi voi respecta promisiunile făcute în campania electorală alegătorilor mei. Le mulţumesc tuturor colegilor din CEx care m-au votat în unanimitate pentru aceste demnităţi şi, în special, lui Liviu Dragnea şi doamnei prim ministru Viorica Dancilă care m-a propus şi cu care, într-o formulă sau alta, voi colabora şi în continuare pentru proiectele pe care mi le-am asumat în campania electorală din 2016. Sper că preşedintele Klaus Johannis va numi urgent viitoarea nominalizare pentru funcţia de ministru din partea partidului care a câştigat alegerile parlamentare, renunţând la blocarea Guvernului României prin încălcarea repetată a legilor şi Constituţiei, în condiţiile în care personajul care i-a provocat atâta îngrijorare dispare din ecuaţie”, a adăugat Lia Olguţa Vasilescu.


Comentarii

POATE PATRU RANDUNICI Comentarii de psihopat. Cu siguranta nu aveti test medical la angajare ca si postac.

21 februarie 2019 18:45

Olguta PRM-ista a cazut si si-a rupt pi*** Ma voi cracana ca la ginecolig la Bruxelles, nu doar pt Draknea.

17 februarie 2019 11:17

Fara. mi-o retrag si mi-o bag,in europarlamentare,la pachet cu Manga.

16 februarie 2019 10:00

Carl Dixon Watch the hot and sensation NEWS like these from your home. All you have to do is setup and activate your Roku. Roku has a variety of channels in all typer of genres. please call us @ +1-866-991-7870 toll-free number for any queries on Roku. Visit Roku.com/link website to clear all your doubts on channel activation on Roku.

15 februarie 2019 9:01

Kuminecaturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al PSD Suge pula f bine si sta cracanata ca la ginecolog.

14 februarie 2019 6:05

Dar ce o recomanda pe duduia asta pentru functii asa inalte?! Vocea si talentul?!

13 februarie 2019 12:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.