Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ca o consecinţă a introducerii taxei pe activele bancare (de 1,2%, calculată pentru valoarea Robor din ultimul trimestru din 2018), băncile caută soluţii pentru acoperirea costurilor suplimentare.

Astfel, acestea deja au anunţat reduceri de costuri (reducerea investiţiilor în sucursale, costuri cu personalul) şi au început să opereze modificări la produsele bancare, scrie FinZoom.ro.

Integral pe Adevărul



Comentarii

Bine, deci "bancile" s-au scos acuma, n-o sa mai guitze ca din gura de scroafa si nici n-au sa-si mai scoata haitele, turmele & cirezile de EURO-postaci sa se tânguie de jalea lor - subiect închis.

13 februarie 2019 16:10

I-auzi brâul! Scad dobânzile la depozite! Păi de unde dracului să le mai scadă, că, practic, sunt deja negative?! Să-și pună căcații de la ADEVĂRUL banii la bancă și, când se vor duce să-și ridice dobânzile NESCĂZUTE, vor constata că trebuie să mai ducă bani de acasă să-și poată recupera măcar depozitele. Cât vor mai recupera și din acelea!!! Ori așa ceva nu se cheamă LĂCOMIE, ci MILOSTENIE!!!

13 februarie 2019 10:27

EU Romanii prefera sa-si retraga banii din Banci, si sa-i investeasca in imobiliare, eu/noi nu mai am/avem nici un sfantz in Banca, am cumparat ap. Trendul de retragere din Banci, si cumparare de imobile, se va accentua, au dat de drak' camatarii lu' Isarescu.

13 februarie 2019 7:09

Kuminecăturile Gemene Analiștii de la Adevarul Altfel au învățat cum funcționează sistemul bancar la ora de contabilitate cu Cristian Homobuci, unu cu unu face doi, săracii fericiți cu duhul n-are ce căta-ntre noi. Adevărul ecce că economia merge strună de-o vreme încoace la o turație de invidiat. Lumea nu se se împrumută de la bănci ca să țină banii în buzunare, banii ăștia se învârt. Frânarii cartelului lui I$ăr€$cu sunt nevoiți să crească dobânzile la credite pentru că nu prea au de unde da. Întrebucerea ecce de ce nu crește valoarea leului dacă leul ecce atât de valoros... Acum se pare că va crește pentru că cartelul nu mai poate manipula Roborul cum vrea mușchii de la sfinkterul căcănarilor eurovizionari...

13 februarie 2019 5:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.