Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Acest oraș din cea mai săracă zonă a României nu reușește să își achite facturile și este amenințat de faliment.

Primăria Botoşani are de plătit o factură de 2 milioane lei, adică peste 400.000 de euro pentru apa de ploaie. Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, susţine că suma pe care municipalitatea o are de achitat pentru apa de ploaie este cu o treime mai mare decât cea de anul trecut şi că această factură cântăreşte greu asupra bugetului local.

Anul trecut, Primăria Botoşani a contestat factura primită la apa meteorică, însă fără succes.

Integral pe CapitalComentarii

Vali ...asa si daca da faliment acest oras, ce se intampla...? va fi scos la vanzare cu licitatie publica ..? locuitorii vor deveni sclavi pe pamanturile celor care vor cumpara orasul pe bucati...pe blocuri...sau cum..? Ce inseamna ca da un oras faliment..?In afara de a demite niste incompetenti aflati in serviciile primariei niste aia pusi pe capatuiala fara limite...Ce se poate face..?

13 februarie 2019 8:26

Oltean Daca 2 milioane de lei prezinta o problema, atunci acela nu este oras, sau consiliul local (si primarul) nu stiu ca sa-si faca un buget. De exemplu, sa faca bine si sa mai reduca din cheltuielile cu ajutoare sociale pentru cei care nu vor sa munceasca, sa reduca subventiile la energia termica si sa faca licitatii cinstite pentru lurarile pe care le angajeaza cu diverse firme etc.

13 februarie 2019 5:35

v Din cite stiu eu, pe facturile emise individual, aceste taxe sint platite de fiecare consumatori. Ca au si Primariile de plata este alta problema.

12 februarie 2019 23:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.