Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Opoziţia venezueleană condusă de Juan Guaido - recunoscut preşedinte interimar al ţării de aproximativ 50 de ţări - a ieşit din nou în stradă, marţi, pentru a cere armatei să lase ajutoarele americane să intre pe teritoriul venezuelean, relatează AFP.

”Ieşim din nou în stradă pentru a cere intrarea ajutorului umanitar care va salva viaţa a peste 300.000 de venezueleni, aflaţi în prezent în pericol de moarte”, a declarat preşedintele Parlamentului venezuelean, în care opoziţia este majoritară.

Guaido, în vârstă de 35 de ani, urma să conducă manifestaţia în estul Caracasului, însă apeluri la manifestaţii au fost lansate în întreaga ţară, cu ocazia Zilei Tineretului.

Este vorba, de asemenea, despre a aduce un omagiu celor aproximativ 40 de persoane - între care numeroşi tineri - ucişi de la începutul mişcărilor de protest faţă de preşedintele venezuelean Nicolas Maduro, la 21 ianuarie.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.