Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mihaela Buzărnescu (29 WTA) a pierdut, marţi, la două zile după victoria României în faţa Cehiei, duelul din primul tur al turneului Premier de la Doha. Letona Jelena Ostapenko (22 WTA) s-a impus cu 6-1, 4-6, 6-2, administrându-i româncei a 10-a înfrângere în tot atâtea partide de simplu disputate după accidentarea suferită de aceasta la gleznă, în turneul din august 2018, de la Montreal. Românca a fost nervoasă pe teren, a comis 13 duble greşeli şi s-a răzbunat pe rachetă şi, verbal, pe antrenoarea venită să o ajute la on-court coaching.

Jelena Ostapenko nu i-a lăsat nicio şansă în start de meci Mihaelei Buzărnescu, într-o zi cu mult vânt la Doha. Românca a irosit trei mingi consecutive de game, înainte ca tăvălugul "Penko" să intre în acţiune. Letona a convertit cu atac câştigător a treia minge de break avută în primul game, apoi şi-a dublat avantajul, câştigându-şi serviciul la zero. Mihaela a lăsat impresia, după tura albă de serviciu, că poate echilibra duelul, însă letona nu a slăbit ritmul, a continuat să joace în forţă, în timp ce ratările în fileu, evidente şi în duelurile din Fed Cup, s-au înmulţit în dreptul româncei. Ostapenko a câştigat patru game-uri la rând, încheind prima manşă în 23 de minute, fără punct pierdut pe serviciu.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.