Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Partidul Social Democrat transmite, marți, într-un mesaj publicat pe Facebook, că abuzurile împotriva drepturilor omului nu pot fi trecute cu vederea în niciun stat european. „Apreciem faptul că reprezentanții Comisiei Europene s-au exprimat față de eventualitatea unei OUG privind completele ilegale de la Înalta Curte. Amintim însă că abuzurile împotriva drepturilor omului nu pot fi trecute cu vederea în niciun stat european. La fel cum condamnările politice de dinainte de 1989 nu au putut fi ignorate și au fost abolite de România democratică, tot așa nu putem rămâne indiferenți când trei decenii mai târziu vedem că drepturile omului au fost din nou încălcate. În orice stat membru al Uniunii Europene, precum Germania, Olanda, Italia sau Franța, dacă s-ar fi constatat că au existat procese conduse de complete nelegale sau condamnări pe baza unor protocoale secrete ilegale, cei condamnați ar fi fost imediat exonerați. Aceasta pentru că drepturile omului nu sunt opționale, ci reprezintă coloana vertebrală a Uniunii Europene.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Ecce Homo Sunt eu, Dacian-Romanian Kommissarian-Technocratzian plus Pizdosh - nu mai aveti ceva urina la voi, ca mie mi s-a golit sticla!

13 februarie 2019 11:59

Agentul Romaniei la CEDO, Catrinel Brumar, numita in 2012 de premierul Ponta, a fost executata de Liviu Dragnea cu mana Vioricai Dancila. Aceasta pozitie, al carei non-combat este de importanta maxima pentru Liviu Dragnea personal, a incaput pe mana avocatului lui Florin Salam, Viorel Mocanu. Deci Agentul Romaniei la CEDO se inscrie in modelul capturarii institutiilor statului, doar ca in acest caz nu este vorba doar despre o sinecura, iar miscarea pare sa fi fost premeditata si insotita de inactivarea combatului Romaniei la CEDO. Iar pentru ca opinia publica sa nu afle ce se intampla in cadrul reprezentarii noastre la CEDO, Ministerul de Externe a incalcat legea. comisarul.

13 februarie 2019 9:55

Ecce Homo Drepturile pizdacilor ecce una. Drepturile unui om ecce una altfel. Sigur că un penal strategic mai poate primi din când în când o coajă de la masa eurovizionarilor dar probabil ecce pentru reclamă și de fapt foarte probabil penalul cu pricina ecce un kurist acoperit sau s-a convertit la kurism, adică carevasăzică a fost reabilitat, a fost făcut om cum ar veni... Precum ne învață și Cristian Homobuci: Mare lucru-i să fi om.

13 februarie 2019 7:53

ALEXANDRU IOAN CUZA Asa este CCR a decis clar : 01. protocoalele sunt nelegale; 02. probele obtinute prin aplicarea acestora sunt nelegale; 03. completurile de judecata au fost nelegal constituite! In baza acestor DECIZII ale CCR dumneavoastra sunteti obligati sa initiati si sa adoptati in Guvern urmatoarele OUG : 01. OUG de scoatere in afara legii a protocoalelor si a probelor rezultate din aplicarea lor; 02. OUG cu privire la nelegalitatea constituirii tuturor completurilor judecatori; 03. Guvernul sa invoce, cu maxima celeritate, la CCR nelegalitatea tuturor completurilor de judecatori; 04. HG privind desectretizarea Hotararii CSAT care a permis incheierea protocoialelor; 05. OUG pentru amnistierea si gratierierea a tuturor cauzelor in care au functionat protocoalele nelegale. Si inca o precizare, OUG SE ADOPTA nu se discuta la tv sau in presa! Orice intarziere nu reprezinta decat jocul facut in folosul gruparii de tip mafiot si criminal care a pus stapanire pe justitia romaneasca si duce ireversibil la erodarea puterii politice pe care o reprezentati! In fapt tergiversarea in scopul erodarii este miza gruparii!

12 februarie 2019 17:55

VASILE Credem ca pozitia CE reprezinta o sustinerea neconditionata a abuzurilor si nelegalitatilor savarsite in actul de justitie! Oare ce se ascunde in spate? Care este miza? Daca toate persoanele aflate in situatia de hotarare definitiva in baza unor abuzuri savarsite de sistem, abuzuri descoperite si aflate in urma DECIZIILOR CCR, se vor adresa la CEDO, cu siguranta vor avea castig de cauza si statul roman va fi obligat la despagubiri imense! Insa concluzia halucinanta este ca : chiar daca au fost abuzari descoperite, VOI DORITI le ascundem sub pres! CE si UE nu intelege ca asta nu este democratie si nu sunt reguli de functionare ale unui stat de drept! Pozitia pe care au adoptat-o incalca flagrant drepturile si libertatile fundamentale ale omului! Tocmai ne-au aratat adevarata fata hidoasa a UE! Este clar ca functioneaza ca un adevarat clan de tip mafiot si criminal, la fel cum functioneaza justitia roamneasca! Si voi doriti ca in Romania puterea politica sa fie instalata cu aportul procurorilor! In anii trecuti au sustinut neconditionat justitia televizata si au finantat-o din dorinta de a face experimente pe seama poporului roman, iar acum le este „greu” sa recunoasca esecurile, abuzurile si injustitia practicata in Romania! RUSINE, RUSINE SA VA FIE!

12 februarie 2019 17:48

MOS ION ROATA Niciunde in lumea larga nu este permis ca o nelegalitate, un abuz sa fie ascunse sub pres, sa fie ignorate cu buna stiinta, prin asumarea altui abuz, al altei nelegalitati! Nu pentru astfel de nelegalitati si abuzuri au murit oameni in Decembrie 1989! CETATENII ROMANI de RAND cu piepturile goale au iesit in fata gloantelor ucigase pentru un stat de drept, pentru libertate, pentru respectarea cu strictete a drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului!

12 februarie 2019 17:44

ALEXANDRU LAPUSNEANU MANIPULARE. MANIPULARE, MANIPULARE ...! Domnilor PSD –isti, in continuare trageti de timp din dorinta de a imbrobodi opinia publica si pentru a asigura spatele gruparii de tip mafiot si criminal care a pus stapanire pe justitia romaneasca. Dumneavoastra nu intelegeti ca CCR a decis clar : 01. protocoalele sunt nelegale; 02. probele obtinute prin aplicarea acestora sunt nelegale; 03. completurile de judecata au fost nelegal constituite! In baza acestor DECIZII ale CCR dumneata erai obligat sa initiezi si sa prezinti guvernului adoptarea urmatoarelor OUG : 01. OUG de scoatere in afara legii a protocoalelor si a probelor rezultate din aplicarea lor; 02. OUG cu privire la nelegalitatea constituirii tuturor completurilor judecatori; 03. Guvernul sa invoce, cu maxima celeritate, la CCR nelegalitatea tuturor completurilor de judecatori; 04. HG privind desectretizarea Hotararii CSAT care a permis incheierea protocoialelor; 05. OUG pentru amnistierea si gratierierea a tuturor cauzelor in care au functionat protocoalele nelegale. Dumneavostra in loc sa faceti ceea ce trebuie si sa va asumati raspunderea pentru nelegalitatile savarsite de sistemul judiciar pe care-l pastoriti, zilnic veniti cu bombite care au menirea, asa cum am spus, de MANIPULARE si erodare a coalitiei aflate la guvernare. Dumneavostra sunteti CALUL TROIAN al ACESTEI GUVERNARI! RUSINE, RUSINE SA VA FIE!

12 februarie 2019 17:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.