Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mugur Isărescu, Guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), a participat, marţi, alături de întreg Consiliul de Administraţie al BNR, la audierea de la comisiile Senatului.

”Suspiciunile trebuie elucidate, să vedem dacă există o bază serioasă sau vorbim de păreri subiective. Având în vedere ce s-a întâmplat la nivel european, o astfel de ipoteză nu poate fi exclusă din start. Un alt aspect este ridicat de nivelul ridicat al ROBOR, un element disuasiv pentru economia românească. Costurile finanțărilor sunt descuranjante. Putem face ceva să aducem lucrurile pe un culoar mai rezonabil?” a spus Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului.

”Apreciem că ați venit însoțit de toți membrii CA. Audierea de astăzi vizează exact temele anunțate în invitație, astăzi nu vom discuta nici despre bonusul de pensionare pe care vi l-ați dat și nu ați ieșit la pensie, posibilul conflict de interese al BNR cu vinul produs de dumeavoastră, astăzi vorbim doar despre ROBOR, inflație. Vreau direct să intrăm în subiect” a afirmat senatorul ALDE Daniel Zamfir.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

P$D slabeste armata si serviciile facand jocul Rusiei Pentru ca poate!

13 februarie 2019 7:49

UNFORGIVEN Da, ati ales o poza ca un salut nazist si cam bănuiesc către cine. Mi se pare curios cum dupa caderea zilnică a leului a venit o stabilitate simultană cu scandalul si acuzele declanșate de parlamentari. Niciodată, Guvernatorul nu s-a arătat atât de iritat si grobian, aproape golanesc, în exprimare, dar se stie ca adevărul supara. Nu cred ca si anul asta de Crăciun, vom mai fi obligați să facem cadou, o aceeasi sticlă de vin la pret de achizitie umflat precum dobânda mea la credit ! PS: Trade Mark de lux -Dragasani !

13 februarie 2019 0:33

Kuminecaturile Gemene, alias Ecce Kurrupt, alias Paulus Gaoz Rupt v, m-aș pișa pe tine, dar ești atât de ghebos!

12 februarie 2019 23:40

Sobolan Draknea, cea mai diabolica fiinta din Romania Din palatul de 7000 de mp. Draknea a fost prefect PD-L

12 februarie 2019 20:10

v Pentru un om obisnuit nu te poti pronunta pt, ROBOR, dar mi se pare curios ca bancile (straine, ca ale noastre au "disparut") dau dobinzi foarte mici la depunere si unele foarte mari la creditare, dar cu toate aste nu au profit.

12 februarie 2019 16:09

Iulian Intrebarea e cine si in beneficiul cui face "politica monetara"?

12 februarie 2019 14:09

Kuminecaturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al PSD Dragnea fute-n cur BNR.

12 februarie 2019 13:56

Dorel Zamfir Daniel Zamfir, un Dorel obraznic de santier care nu stie politica monetara nici cat chilotii Ralucai Turcanu,

12 februarie 2019 13:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.